Kate Hudson - Stie totul despre sex...

Publicat pe

Kate HudsonUn simplu search pe Google iti poate dezvalui un adevar amuzant: declaratiile lui Kate Hudson despre barbati/relatii/sex/monogamie sunt mult mai numeroase decat cele despre filme. „Experta in amor pare decisa ca luna aceasta sa incheie socotelile cu celibatul si sa faca, in sfarsit, pasul cel mare alaturi de Owen Wilson.

Cineva spunea la un moment dat ca cea mai buna terapie anti-stres este, in absenta unui partener in carne si oase, vorbitul despre sex. Se pare ca subiectul, tabu inca (?), dar abordat cu entuziasm ori de cate ori contextul o permite, are un efect imediat asupra psihicului uman. Adevarat sau nu, coincidenta face ca una dintre cele mai vesele actrite de la Hollywood, Kate Hudson, sa iasa mereu la rampa cu declaratii dintre cele mai colorate pe tema preferata a umanitatii. E limpede asadar ca fiica lui Goldie Hawn are un apetit anume pentru acest subiect, pe care incearca sa-l abordeze aproape exhaustiv. Ceea ce pare sa o binedispuna enorm!

Un copil precoce
Sigur ca exprimarea publica a opiniilor sau experientelor din viata personala fac deliciul presei si este stiut faptul ca aceste detalii vand mult mai bine decat povestile uneori prea tehnice despre viata profesionala. Kate pare insa sa omita un aspect: oricat de suculente ar fi sfaturile sau dezvaluirile sale, excesul o poate impinge intr-o directie nedorita, anume aceea a actritelor de mana a doua, fara miez, a caror celebritate se datoreaza in mare parte extravagantelor din viata personala. E drept ca nu e ea cea mai cea artista de la Hollywood, insa Globul de Aur din 2000 pentru rolul din „Almost Friends, precum si nominalizarea la Oscar pentru acelasi rol o salveaza totusi de la retrogradarea in categoria actorilor fara substanta.

Citeste continuarea articolului in numarul de iunie al revistei VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter