Legende: Roberto Cavalli

Publicat pe

Roberto Cavalli e de parere ca femeile sunt mai inteligente si mai puternice decat barbatii si le admira pentru personalitatea si feminitatea lor. Cu aceste idei, nu e de mirare ca a construit un imperiu in lumea modei. Pe langa creatiile vestimentare, italianul cu ochelari de soare si voce de fumator inrait are parfumuri si bauturi alcoolice care ii poarta numele.

 

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli

 

 

S-a spus despre Roberto Cavalli ca nu e deloc subtil, ci dimpotriva, strident, opulent, excentric poate chiar si pentru o industrie in care libertatea e regula jocului. Iata cum isi justifica pofta nebuna de animal print-uri, culori puternice, tesaturi impodobite, aurite, broderii impresionante. „Excesul aduce uneori succesul. Asta daca faci ceva diferit, ceva special, sexy. Pentru ca oricarei femei ii place sa fie sexy si eu vreau sa ajut femeile sa fie asa. Uneori le e frica de asta, dar ar trebui sa stie ca o rochie le poate salva viata.'

 

Autor: Claudia Cojocea

 

 

Citeste continuarea in numarul de noiembrie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter