Matinalii: Monica Anghel, Vlad Petreanu si George Zafiu

Publicat pe

De cand prezinta impreuna „Desteptarea' la Europa FM, Monica, Vlad si George au redefinit buna dispozitie. Ne-au povestit despre radio si alte iubiri, despre diminetile lor de pomina pe 106,7 FM si despre acea alarma care suna invariabil la aceeasi ora, 5.30 a.m.

 

 

Mereu am zis ca cei care prezinta matinalul, fie la televiziune, fie la radio, sunt facuti din alt „material'. Nu-mi dau seama in virtutea carei legi fizice reusesc sa se trezeasca cu noaptea in cap, ca apoi sa vorbeasca si sa se veseleasca timp de cateva ore in direct pentru cateva mili-oane de somnorosi. „Te obisnuiesti cu asta', mi-au spus Monica Anghel, Vlad Petreanu si George Zafiu la sedinta foto la care i-am convocat imediat dupa ce au iesit din emisie. Nu sunt o persoana matinala si nu m-am simtit niciodata prost pentru asta pana la intalnirea cu ei. Au venit cu buna dispozitie de la radio si au plecat cu ea. Cat timp a durat sedinta foto au ras impreuna si au facut haz unul de altul. S-au amuzat ba de camasa roz a lui George, ba de aspectul de „vampir' al lui Vlad dupa ce i-a fost aplicata pe fata putina pudra, ba de simpatia Monicai pentru Gerard Butler.

 

Monica Anghel

Dupa atatia ani de trezit la ore imposibile, nu ai obosit?

Ba da! (rade) Sigur ca am obosit. E greu, pentru ca se intampla foarte des sa ajung foarte tarziu acasa, sa dorm 2-3 ore pe noapte si sa ma trezesc la 5:30, sa vin la radio si sa trebuiasca sa fiu ve- sela, in forma, spontana. Sigur ca e greu, dar am mai spus-o si am sa repet, m-am obisnuit foarte mult cu radio. Ma gandesc cum as fi daca nu as mai face asta. Cred ca destul de trista. E greu, dar te obisnuiesti, ajunge sa faca parte din tine, cel putin asa simt eu.

 

Vlad Petreanu

Cum faci fata trezitului la prima ora?

Nicio problema cu trezitul de dimi­neata; intr-un minut sunt limpede si gata de treaba.

 

Ti-a schimbat viata in mod semnifica­tiv aceasta modificare de program?

Da, am mai mult timp liber si incep ziua cu un tonus mult mai bun.

 

 

De Oana Popoiag

Foto Ciprian Strugariu

 

 

Afla mai multe despre Monica Anghel, Vlad Petreanu si George Zafiu din VIVA! de ianuarie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter