Mihaela Radulescu - La Monaco, intre doua vieti

Publicat pe

Am vazut bogatia la ea acasa. Nu era ostentativa, dar te ametea prezenta ei in aer si-n detalii. Monaco este locul potrivit pentru printese sau pentru mame cu copii si conturi. Mihaela si Ayan isi traiesc aici bucuriile unei vieti lipsite de griji si plictiseala. Un pictorial in exclusivitate la Monaco si un interviu sincer, tot acolo, la o cafea.

Mihaela Radulescu, AyanCum incepi ziua la Monaco?
Cum incep toate zilele mamelor cu copil la scoala – trezire rapida, pre-gatit mic dejun, spa-lat si imbracat copilul, gimnastica de inviorare, dus la scoala… Doar ca fac toate astea cu bucurie, incerc sa-i transmit cat e de important sa-ti incepi ziua cu o stare buna, razand, facand putina miscare, mancand bine si sanatos la micul dejun. Asa am crescut si n-am pierdut asta pe niciun drum. Cateodata vin pe jos de la scoala lui si ma opresc pe plaja sa-mi fac portia de gimnastica si yoga si abia apoi ma ocup de treburile mele – casa, cumparaturi pentru casa, gatesc, scriu articole, scriu la cartile sau scenariile care ma bantuie… Nu fac lucruri inutile, nu adorm la loc si nici nu ma pierd prin saloane de beauty. De 2-3 ori pe saptamana mananc la pranz cu gasca de mame, prietenele mele de aici, si apoi imi iau copilul de la scoala si-l duc la activitatile de dupa – inot, tenis, calarie, muzica, curs de ebraica… facem lectiile, care nu-s putine la clasa a doua si apoi incepem treburile serioase – adica joaca de-a ce vrea el, cititul in franceza si engleza si neaparat povestea in romana…

Citeste continuarea articolului in numarul de decembrie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter