Mihai Dobrovolschi - La casa de vacanta de la Ciolpani

Publicat pe

La casa lui de vacanta de la Ciolpani, Mihai Dobrovolschi (34) a oferit in exclusivitate pentru VIVA! o lectie de gastronomie. „A gati este omeneste, a manca este divin” ar putea fi motoul lui Dobro, care gateste infiecare seara pentru iubita lui, Delia (30).

L-am auzit de multe ori pe Dobro vorbind la „Guerilla de dimineata despre performantele lui culinare, asa ca am intrat la el in bucatarie cu o curiozitate maxima. L-am urmarit cum se misca printre ingrediente, condimente si retete si am ajuns la concluzia ca ar putea schimba si maine functia de director de programe (la care oricum vrea sa renunte) cu cea de chef, chiar daca nu i-a iesit friptura de vita. „O sa scrii ca nu mi-a iesit vita?, m-a intrebat la final. Imi pare rau, Dobro, dar am scris, si asta nu din rautate – nici mie nu imi iese friptura de vita! – ci pentru ca mi s-a parut plina de candoare intrebarea ta. Ok, si poate nici eu nu am cumparat carnea care trebuia… In schimb, spaghetele carbonara au avut un gust divin, iar atmosfera a fost fantastica! Mai venim!

Mihai Dobrovolschi

Ai o casa in centrul Bucurestiuui si una la tara. Esti un citadin adevarat care adora ideea de casa de vacanta sau intentionezi sa te retragi la un moment dat departe de zgomotul orasului?
Cred ca sunt practic. Lumea ma intreaba foarte des daca m-am mutat la tara sau cand ma mut. Nu am cum sa raspund. Asa cum in gandire m-am lecuit sa trag concluzii, mi se pare o prostie, tot asa in aventura locativa ma feresc sa, cum sa zic, sa etichetez domiciliul. Asa ca sunt un citadin cu casa la tara si imi place.

Scrii pe blog, scrii editoriale. Preferi scrisul sau radioul?
Imi place foarte mult sa ma exprim. Punct. O fac in scris, o fac vorbind, o fac in film, o fac razand, o fac la o bere cu prietenii. Sunt dintre cei (putini, as spune) care cred in deschidere totala. Care cred ca micile noastre secrete sunt in general ascunse de ceilalti din frica si, chiar daca la inceput par mai pretioase asa, ferecate ca niste comori, risca sa se imbacseasca in adancuri. Bine, nici nu cred ca trebuie sa povestim oricarui strain problemele noastre, l-am chinui. Adica sunt de acord cu nudismul spiritului doar dupa ce i-ai lucrat corpul.

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter