Miley Cyrus sau Hannah Montana pentru adulţi

Publicat pe

Orice ar face, oricât de scandalos sau de extravagant, Miley Cyrus nu pare că va scăpa vreodată de „Hannah Montana. Aşa că artista a renunţat la hainele convenţionale, şi-a cumpărat mult latex, lenjerii intime provocatoare şi accesorii supradimensionate şi a decis: va fi mai obraznică decât Rihanna şi mai exotică ca Lady Gaga.

 iHeart Radio Music Festival 2013 Day 2 - Las Vegas

Sătulă să mai fie „fata lui tata, Miley Cyrus s-a uitat repede în jur, a analizat toate variantele şi a făcut un calcul rapid: decât să se piardă precum cuminţica de Jessica Simpson, mai bine să şocheze ca Britney Spears. Aşa că şi-a vopsit părul, s-a tuns scurt şi asimetric şi s-a um­plut de tatuaje. Recent, şi-a tatuat tălpile de bucurie că a apărut pe coper­ta revistei Rolling Stone luna trecută. În plus, odată cu hainele, artista şi-a colorat şi limbajul. Interviurile cu ea abundă în bip-uri şi e incert deocam­dată dacă se chinuie să fie o rebelă sau chiar aşa e ea acum. Psihologii nu au căzut încă de acord dacă Miley blufează sau dacă, abia ieşită din adolescenţă, refuză să accepte că a trecut de faza marilor revolte. Până una-alta, artista apare în toată media, spre disperarea mamelor de fete şi entuziasmul necenzurat al părţii masculine care se bucură de fiecare nou videoclip ca de o maşină nouă. Cine nu crede, să vadă „Wrecked Balls (în care Miley apare goală) sau scandalosul „23.

Miley Cyrus Terry Richardson

În cel din urmă caz, cântăreaţa îşi exploatează la maximum farmecul personal şi aptitudinile fizice: priviri lascive, mişcări provocatoare, cuvinte murdare şi, per total, o imagine obraznică ce aminteşte de perioada „dirty a Christinei Aguilera. Chiar şi aşa, pare greu să nu ne gândim la vremurile în care Miley îmbrăţişa tandru ursuleţi mari de pluş şi era idolul copiilor din toată lumea. Şi nu numai al lor – actorul Stephen Baldwin, fratele lui Alec Baldwin, are tatuate pe umăr iniţialele Hannei Montana, el declarându-se cel mai înfocat fan al puştoaicei.

 

Singură din nou

Între timp, cântăreaţa s-a hotărât să uite de personajele Disney şi să fie cât mai extravertită şi dezinhibată… cu atât mai mult cu cât colegi de-ai ei de breaslă (Kanye West, Lil Kim sau Pharell) şi-au exprimat entuziasmul în faţa noii Miley. Dovadă că Cyrus a uitat complet de perioada copilăriei stă însăşi prestaţia de la MTV Video Music Awards din luna august, când a cântat (purtând doar un costum sumar) alături de Robin Thicke, iar dansul ei i-a scos din minţi chiar şi pe cei obişnuiţi cu teribilismul în forme extreme.

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

Află mai mult despre Miley Cyrus din numărul de noiembrie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter