Natalie Portman - Secrete de frumusețe

Publicat pe

Admirată nu doar pentru talentul actoricesc, ci şi pentru frumusețea sa naturală, Natalie Portman ne-a oferit detalii ce ţin de rutina ei zilnică de beauty, iar de la make-up artist-ul Dior am aflat care sunt tendinţele acestui sezon.

 

natalie-portman2

 

Pentru această iarnă Peter Philips, directorul de creație și make-up artist-ul Dior, propune Splendor Holiday Look, o explozie de culoare, inspirată din cele mai noi tendințe. Roșul este culoarea vedetă, iar Natalie Portman, imaginea acestei colecții, îl poartă cu încredere atât pe buze, cât și pe unghii. Însărcinată cu al doilea copil, actriță nu uită de importanța ritualului de frumusețe, pe care îl respectă cu sfințenie. În plus, aceasta ne-a dezvăluit care sunt produsele ei favorite, ce n-ar trebui să lipseasca din geanta unei femei, plus multe alte sfaturi utile.
PETER PHILIPS
Ce ne poți spune despre tendințele în make-up pentru sezonul toamnă-iarnă 2016? Ce se poartă, ce culori ies și ce culori intră?
Peter Philips: Am putea vorbi de roșu, culoarea semnătură pentru Casa Dior; coraiul care este tânăr, proaspăt și dinamic; rozul care este mai girly, dar în același timp o opțiune pentru orice vârstă; sau bejul care induce un plus de libertate, fiind deosebit de sofisticat și în același timp subtil. Însă paleta de culori este mult mai largă, motivul fiind varietatea de pigmenți, progresele incredibile în crearea acestora și faptul că femeile solicită tot mai multe nuanțe.
În campania de promovare a noii colecții, Natalie Portman poartă rujuri puternice, iar acest lucru l-am observat și la modelele care au prezentat colecțiile de toamnă-iarnă. Să înțeleg că accentul se pune mai mult pe buze?
Peter Philips: Da, eu sunt mereu fascinat de modul în care rujul crește încrederea în sine și ajută femeile să iasă în evidență. Se aseamănă cu purtatul tocurilor înalte sau a unei rochii super feminine. Rujul are un impact asupra a tot ceea ce faci – cum vorbești, mănânci și bei. Gestul de a-ți atinge rujul este puternic și senzual, atrage atenția atât bărbaților, cât și femeilor.

 

natalie-portman1
La ce trucuri de machiaj apelezi pentru a ascunde micile imperfecțiuni ale femeilor?
Peter Philips: Asta este ceea ce face ca machiajul să fie minunat – poți încerca, șterge, pentru ca apoi să o iei de la capăt. Singurul risc este să te îndrăgostești de un anumit look. În principal este doar o chestiune de atitudine.
În opinia ta, care este cea mai des întâlnită greșeală pe care o fac femeile atunci când se machiază?
Peter Philips: Femeile de azi nu urmează nicio regulă cu privire la machiaj. Ele fac tot ce vor, în orice combinații. Totul depinde de cum se simt în momentul respectiv, de stilul lor și de ceea ce caută.
NATALIE PORTMAN
Cum adaptezi tendințele în machiajul de zi cu zi?
Natalie Portman: Machiajul te ajută să accentuezi sau să estompezi anumite trăsături specifice. Este distractiv să te joci cu anumite culori și tonuri care completează ceea ce porți sau modul în care ți-ai aranjat părul.
Care sunt pașii pe care îi urmezi?
Natalie Portman: Eu optez pentru o acoperire minimă. Aplic un primer și încerc să port cât mai multe tonuri neutre, deoarece vreau să-i permit pielii mele să respire atunci când poate. De asemenea, folosesc cremă cu protecție solară în fiecare zi, iar Dior Bronze miroase minunat.
Ce produse de make-up crezi că ar trebui să se găsească în permanență în geanta unei femei?

Natalie Portman: Crema de unghii cu extract de caise Dior, Diorshow mascara, Dior Lip Glow, Dior Hydra life Pro Youth Cream șiDiorskin Forever makeup base.
Ne poți spune trei tipsuri care să ne ajute să arătăm mai fresh dimineața?
Natalie Portman: În primul rând, cea mai bună rutină de înfrumusețare este un somn bun și multă apă. Odihnită și hidratată, pielea arată întotdeauna cel mai bine.
Dacă cineva ar urma să folosească produsele Dior pentru prima dată, ce i-ai recomanda?
Natalie Portman: Rouge Dior No. 999
Tu cum îți îngrijești pielea în sezonul rece? Ce produse recomanzi?
Natalie Portman: Crema hidratantă – întotdeauna am grijă să îmi hidratez pielea și, de asemenea, să folosesc un balsam de buze, în special în zilele când nu port make-up din motive ce țin de muncă.
Gama cromatică trebuie aleasă în funcție de vârstă?
Natalie Portman: Depinde de ocazie. Fie că este o culoare îndrăzneață sau ceva mult mai natural, contează să te simți confortabil cu look-ul pe care l-ai abordat și să îl porți cu încredere.

 

ADINA VÎLCEA © ALIQUE FOR CHRISTIAN DIOR PARFUMS

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter