Oana Frigescu - Despre divort si noua ei viata

Publicat pe

La 30 de ani, Oana Frigescu trece prin cea mai mare incercare a viatii ei. Divortul de Andrei Badiu a devenit subiectul preferat al tabloidelor, iar speculatiile pe tema despartirii celor doi continua sa umple paginile ziarelor. In exclusivitate pentru VIVA!, Oana spune care este adevarul.

Oana FrigescuIn mai putin de doi ani, Oanei Frigescu a trait cat altii nu traiesc intr-o viata: s-a casatorit, a nascut si a divortat. Cum poate un om sa treaca prin atat de multe evenimente intr-un timp atat de scurt fara sa-si piarda cumpatul? Se pare ca Oana a gasit forta si echilibrul de a merge mai departe. Am descoperit cu mare placere o femeie matura, care tine piept cu demnitate situatiei dificile prin care trece. Dincolo de aparenta ei fragilitate, Oana este o femeie puternica, plina de incredere in viitorul ei si al fiicei sale de noua luni, Maria.

Oana, care este starea ta de spirit?
Probabil, starea oricarei femei care trece printr-un divort. Nu e usor, insa incerc sa depasesc aceasta situatie tensionata presarata de incercari de tot felul si sa veghez la tot ce o implica pe Maria. Am luat cu deplina responsabilitate o decizie irevocabila care isi va consuma in timp consecintele. Incerc sa las in urma o perioada nefericita cautand repere in viitor.

Citeste continuarea articolului in numarul de februarie al revistei VIVA!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter