Olivia Steer - Scufita Rawsie si Reteta Fericirii

Publicat pe

Cea care pe blogul ei culinar se autointituleaza Scufita Rawsie a acceptat sa vorbeasca pentru VIVA ! nu numai despre retete raw, ci si despre ingredientele care contribuie la intemeierea unei familii fericite.

O intalnire cu Olivia Steer (Doamne de Poveste – Acasa TV) se transforma aproape intotdeauna intr-o poveste. De data aceasta, i-am propus frumoasei prezentatoare o sedinta foto inspirata de lookul modelelor lui Christian Dior din anii 50. Olivia a fost mai mult decat incantata: Cateodata ma regasesc atat de confortabil intr-un decor din alta epoca, atat de sedusa de-o aroma veche si cunoscuta, ca-mi pare ca am mai trait candva si undeva senzatii similare….

Si daca naturaletea de care a dat dovada in fotografii nu te va surprinde, iti atrag atentia ca interviul ce urmeaza este usor inedit. Olivia a tinut sa pastreze pe alocuri stilul imprumutat din basmele romanesti pe care le citeste baietilor ei si care a devenit si o marca a blogului ei culinar: A venit firesc sa reproduc retetele sub forma unor povesti, care am vazut ca plac cititoarelor, asa ca am perseverat.

Ti s-au potrivit de minune tinutele feminine si elegante propuse de noi, dar te-am vazut de multe ori imbracata sport si mergand cu bicicleta. Cum esti tu de fapt?
Pentru mine, hainele si, mai mult chiar, culorile sunt coji cosubstantiale unor stari speciale. Cand ma imbrac in fuste lungi, moi sau fosnitoare, ma declar de fapt conservatoare, fac caz de feminitatea femeii si de natura ei misterioasa. Cand prefer matasea, ma alint. Cand ma imbrac sport, imi rezerv drept de acces spre stari ludice spontane. Rosul ma impinge la actiune, iar verdele ma intoarce spre mine. Albul ma inspira, iar violetul ma deschide.

In emisiunea ta, ai purtat tutu roz si poante de balerina pentru reconstituirea povestii lui Irinel Liciu. Ce amintiri ti-a evocat acest moment? Tu la ce varsta ai inceput baletul?
Mi-am amintit subit de un copil iubit, cu trup de pipeta si motoare de vapoare in piept de dansatoare. Aveam vreo 8 ani cand, fulgerator, m-am amorezat de Ana Pavlova si de lalelele ei rosii din alt timp, de altcandva. Si am vrut ca ea sa fiu, un inger sidefiu.

Destinele lui Irinel Liciu si Stefan Augustin Doinas au fost incredibile. Tu crezi in iubirea care duce la sacrificiu?
Cred ca iubirea …

Citeste continuarea in numarul de mai al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter