Paula Herlo in Tara Minunilor

Publicat pe

Un premiu Emmy. Bifat. O cariera implinita. Bifat. Modificarea legii adoptiilor, campanii sociale care au imbunatatit vieti, o frumoasa si discreta poveste de iubire. Bifat. Când afli cum e viata Paulei Herlo, te intrebi ce ar mai putea sa isi doreasca. Ei bine, exista ceva ce ii lipsea, dar acum si acest vis s-a implinit. In curând, va deveni mama.

Cateva stradute linistite si intortocheate, marginite de vile elegante din perioada interbelica, m-au purtat catre un spatiu bine ascuns de priviri nedorite. Aici, intr-o gradina cocheta care imi dadea impresia ca tocmai am devenit un personaj din „Alice in Tara Minunilor, am intalnit-o pe Paula Herlo.

Asemenea locului in care ne aflam pentru sedinta foto, realizatoarea emisiunii „Romania, te iubesc! (ProTv) este discreta si prefera sa isi traiasca viata privata departe de ochii publicului. Acum insa, avea o veste pe care nu se putea sa nu o impartaseasca. Paula si partenerul ei de viata, Cristian Leonte, asteapta un copil.

Cu aceasta ocazie am aflat ce fel de mama isi doreste sa fie si ce copilarie idilica a avut, intr-un sat din judetul Buzau in care locuiau bunicii ei. {i am discutat despre cum a reusit sa modifice legea adoptiilor, printr-o campanie care ne-a aratat ca si in tara noastra se pot intampla minuni.

Iti doreai foarte mult un copil, iar acum esti insarcinata. Cum ai reactionat cand ai aflat?
Cum reactionez de obicei: cu calm.

Ce fel de mama ti-ai propus sa fii?
Imi doresc sa fiu o mama buna. Sa cresc un copil bun, cu un sistem de valori solid, care sa stie sa-si aleaga singur drumul in viata.

De cele mai multe ori, femeile isi iau ca punct de reper propriile mame. Ce ai invatat de la mama ta?
De la mama am invatat arta sacrificiului. Pentru mine si fratele meu, ea e intruchiparea mamei care, pentru pruncii ei, ar fi fost in stare de orice. N-o sa uit niciodata cat a muncit pentru ca noi sa avem ce ne trebuie. Am crescut cu afectiunea si cu dragostea unei mame care a trait pentru copiii ei.

Ai avut pana acum ocazia sa iti testezi calitatile de mama? Ai nepoti sau alti copii in familie?
Am un nepot de care sunt foarte mandra si pe care il iubesc din tot sufletul. Andrei este primul copil care a aparut in familia noastra, e baietelul fratelui meu si e extrem de reusit.

Ce vei face dupa ce vei naste? Iti propui sa iei pauza sau te vei intoarce la ritmul alert in care traiesti acum?
Nu ma gandesc la asta acum…

Citeste continuarea in numarul de iunie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter