Poveşti de aprilie

Publicat pe

Dacă ar exista un horoscop al vedetelor, previziunile pentru luna aprilie ar suna cam așa: pentru celebrități, dragoste cât cuprinde, pentru categoriile de vârstă 20, 30 și 40 de ani!

 

luana-danet-editorial

Luana Dăneţ, Redactor şef VIVA!

 

Sore Mihalache (25) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei de profesie avocat. Cum se împacă cei doi îndrăgostiți cu profesii liberale, aflați chiar de la artista care a postat zilele trecute pe contul ei de socializare următoarele cuvinte: „In a gentle way, you can shake the world.

 

Alina Pușcaș (32), prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva a avut parte de o surpriză pe care ne-a dezvăluit-o în exclusivitate. De curând, a aflat că este însărcinată. Rămâne de văzut dacă iubitul ei, pe care l-a cunoscut în toamna anului trecut, îi va oferi acum și inelul de logodnă.

 

Într-un interviu savuros, vedeta care a făcut să curgă râuri întregi de cerneală, Mihaela Rădulescu (45), vorbește despre relația la distanță cu actualul iubit, Felix Baumgartner, despre vârstă, sex, iubire, dar și despre controversata sa prestație în cadrul show-ului „Românii au talent.

 

Așadar, aveți în mână o ediție super hot a revistei VIVA!, numai bună de devorat în vacanța de Paști care se apropie.

 

PS: Pentru câteva clipe, poți uita de franjurile, sarafanele și blugii evazați care domină tendințele actualului sezon și poți afla ce au pregătit designerii pentru sezonul toamnă-iarnă la Paris Fashion Week.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter