Raluca Moianu - La shopping cu Mara

Publicat pe

Raluca Moianu (41) are un nou stilist in persoana fiicei ei de 6 ani, Mara, pasionata nu numai de moda, ci si de desen, pictura si balet. Revista VIVA! le-a insotit pe cele doua fashioniste la cumparaturi in centrul Bucurestiului.

Raluca Moianu, MaraRaluca, suntem de o ora pe Calea Victoriei si toata lumea care trece te recunoaste. Dupa atatia ani de televiziune, celebritatea iti aduce si dezavantaje?
Daca nu vrei sa te imbeti cu foarte multa apa rece, notorietatea nu iti aduce dezavantaje. Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul si viata ta de om normal, iti deschide unele usi si… atat.

Tu cum ai reusit sa-ti pastrezi viata de „om normal'?
Cred ca datorita educatiei pe care am primit-o de acasa. Tata a fost un om important, diplomat de cariera si ambasador, si am crescut intr-un anumit mediu. Apoi a contat foarte mult ca eu am inceput la Radio Contact si am muncit cot la cot cu toti colegii mei ca sa scoatem un produs de calitate. Asadar, nu sunt o fata luata de pe strada si careia notorietatea brusca sa-i suceasca mintea. Poate am parut distanta, dar nu sunt atrasa de lucrurile sclipitoare…

Dupa doi ani de absenta, te-ai intors la TVR cu „Perechea potrivita'. Cum ai fost primita?
Extraordinar! Cea mai mare bucurie a mea a fost ca multi dintre operatorii cu care am colaborat la „Iarta-ma' au venit sa lucreze acum cu mine.

Crezi ca vor rezista cuplurile care se formeaza la „Perechea potrivita'?
Ramane de vazut… Oricum, emisiunea e o sansa pentru persoanele care nu mai reusesc sa cunoasca oameni din cauza ritmului cotidian trepidant. Lumea in care traim este atat de agitata, ca ajungem sa ne inchidem intre casa si birou.

Citeste continuarea articolului in numarul de iunie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter