Robin Wright - Imblanzitoarea de lei

Publicat pe

Sotia lui Sean Penn vreme de 14 ani, frumoasa Robin ar putea fi considerata o eroina daca ne gandim ca a reusit sa-l transforme oarecum pe rebelul Sean Penn intr-un pater familias adevarat. Asta pana cand „diferentele ireconciliabile au dus la inaintarea divortului.

Robin WrightLa 14 ani i-au fost remarcate calitatile de model, de la modeling s-a ajuns la actorie, pentru o vreme a fost chelnerita, apoi a aflat ca a primit un rol in celebrul serial „Santa Barbara. Aici l-a intalnit pe Dane Witherspoon, primul ei sot, cu care a fost casatorita din 1986 pana in 1988.

Apoi a fost Sean Penn

In cazul lor s-ar putea vorbi de o adevarata epopee. S-au cunoscut intr-o cafenea, pe cand actorul era inca insurat cu teribila Madonna, dar au devenit apropiati abia in timpul filmarilor pentru „State of Grace. In 1989, atunci cand a inceput relatia lor, ea divortase de numai un an de primul sot, Dane Witherspoon, iar el abia incheiase o casnicie zbuciumata cu regina muzicii pop. Tinand cont de temperamentul lui vulcanic, de legaturile oficiale sau nu, pe care le avusese inainte (Susan Sarandon sau presupusa logodna cu Elizabeth McGovern, colega sa din „Racing with the Moon (1984), probabil ca putini au fost cei care au pariat pe viabilitatea noului cuplu de la Hollywood. In ciuda tuturor pronosticurilor, in 1991, cei doi s-au mutat impreuna – acelasi an in care s-a nascut primul lor copil, Dylan – si cinci ani mai tarziu s-au casatorit. Intre timp, in 1993, Robin l-a nascut pe micutul Hopper, dubiile privind longevitatea iubirii lor fiind oarecum inlaturate.

Citeste continuarea articolului in numarul de aprilie al revistei VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter