Sex, politică şi scandal. Ce slăbiciuni au cei mai puternici bărbaţi ai lumii

Publicat pe

Politicieni care renunţă la mariaje durabile pentru tinere care le pot fi fiice, figuri proeminente acuzate de corupere de minori sau infidelitate, miliardari care au un apetit uriaş pentru foto-modele. Cei mai puternici bărbaţi ai lumii au o slăbiciune: femeile tinere şi frumoase.

 

KMO_060385_02110_2

 

A rămas în istorie ca unul dintre Părinţii Fondatori ai Statelor Unite, cel de-al treilea preşedinte SUA şi principalul autor al De­claraţiei de Independenţă. Totuşi, nu­mele lui Thomas Jefferson apare la loc de frunte şi într-o listă ruşinoasă, cea a celor mai cunoscuţi politicieni impli­caţi în scandaluri sexuale. După ce soţia sa, Martha, a murit, se pare că Jefferson a trăit cu o concubină, Sally Hemmings, o sclavă cu care politicia­nul a avut mai mulţi copii. Timp de două secole, relaţia dintre Jefferson şi sclava lui a fost subiect de controversă, până în anul 2000 când, în urma unor teste ADN ale urmaşilor politicianului, s-a obţinut dovada clară că fostul preşedinte a avut o lungă relaţie cu respectiva sclavă.

Cazul lui Thomas Jefferson este cel mai vechi scandal sexual din sfera po­litică. De când e lumea însă, bărbaţii puternici – fie datorită poziţiei sau funcţiei pe care o deţin, fie datorită averii – şi-au dorit relaţii cu multe fe­mei tinere şi frumoase, de cele mai multe ori mult mai tinere decât ei. Re­gii egipteni pretindeau ca sclavele lor să fie tinere şi frumoase, iar guvernato­rii tuturor regiunilor din Egipt erau da­tori să trimită cele mai frumoase fete ca sclave în palatele regale. Politica, banii şi sexul sunt strâns corelate, pen­tru că puterea seduce sexul opus şi creşte încrederea în sine a celui care o deţine. Şi astfel se nasc infidelităţile, hărţuirea sexuală şi comportamentul indecent, pe scurt, scandalurile.

Citeste continuarea in numarul de august al VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter