Spotlight - Jimmy Fallon

Publicat pe

De-a lungul timpului, „The Tonight Show with Jimmy Fallon i-a avut printre invitaţi pe Nicole Kidman, Will Smith, Kevin Spacey, Bill Gates, Donald Trump şi Barack Obama. Într-un cuvânt, dacă nu ai primit o invitaţie la acest show, nu exişti…

 

jimmy-fallon

 

COMEDIANT DE MIC COPIL: Jimmy Fallon, gazda show-ului NBC de la miezul nopţii ce-i poartă numele, a avut înclinaţii spre comedie din copilărie. Drept dovadă, una dintre pozele sale de la grădiniţă are inserată următoarea legendă: „Cel mai probabil, îi va lua locul lui David Letterman. Din fericire pentru fanii lui, Fallon, care a învăţat la o şcoală catolică şi îşi dorea să devină preot, în timp, a devenit mai interesat de comedie. A debutat la show-ul „Saturday Night Live, în 1998, în echipa de casting, și a devenit foarte repede star parodiind melodii ale unor cântăreţi cunoscuţi şi interpretând diferite scheciuri umoristice.
SUCCES FULMINANT: Uriaşul capital de popularitate, survenit literalmente peste noapte, l-a transformat nu doar într-o celebritate, ci şi într-un sex-simbol cu multe fane. Probabil nu întâmplător, în 2002, acesta a fost inclus de „People Magazine în Top 50 al celor mai frumoase persoane din lume. Aceeaşi revistă l-a plasat, de asemenea, şi în Top 50 al celor mai eligibili burlaci. Tabloidele l-au asociat adeseori cu Winona Ryder şi Gina Gershon. În 2007 însă, producătoarea de film Nancy Juvonen l-a scos pe Jimmy de pe „piaţă, luându-l de bărbat. Aceştia au doi copii împreună, ambii născuţi prin intermediul unor mame-surogat. La şase ani de la consacrare, Fallon a părăsit show-ul, pentru a se dedica industriei cinematografice. În 2009, a revenit însă la dragostea dintâi, televiziunea, ca gazdă a „Late Night with Jimmy Fallon, iar în 2014, a migrat spre „The Tonight Show, după retragerea lui Jay Leno.
MUZICĂ, FILM, TELEVIZIUNE: A făcut parte din distribuţia a nu mai puţin de 19 filme, a jucat în seriale, iar în 2002, la ceremonia de deschidere a MTV Music Video Awards, a făcut deliciul publicului, parodiind videourile lui Eminem, Avril Lavigne, The White Stripes şi Enrique Iglesias. A scos şi două albume – „The Bathroom Wall, în 2002, şi „Blow Your Pants Off, în 2012 (în care-i are ca guest stars, printre alţii, pe Paul McCartney, Bruce Springsteen şi Justin Timberlake), cu melodii originale din emisiunea „Late Night with Jimmy Fallon.

 

PERFORMANŢE: Fallon e primul amfitrion din istoria „Late Night Show care a devenit gazdă a emisiunii fără să fi avut înainte rolul de guest host. De altfel, de-a lungul carierei sale, acesta a primit nenumărate distincţii, printre care un Grammy, 3 Primetime Emmy şi 3 Peoples Choice Awards. Pe 17 februarie 2014, show-ul de debut al emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon a înregistrat un record de audienţă: 11,3
milioane de telespectatori. Dacă la asta adăugăm şi cartea publicată în 2015, „Your Babys First Word Will Be Dada, Fallon are toate motivele să se considere un bărbat împlinit.

 

OANA ENACHE Foto NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter