Spotlight - Selena Gomez

Supranumită Regina Instagramului, Selena Gomez este una dintre cele mai iubite si influente vedete ale momentului. La cei 24 de ani, fostul star Disney deține două recorduri importante pe Instagram, iar numele ei reprezintă garanția succesului.

 

Selena Gomez

 

RECORD PE INSTAGRAM: O foto­grafie postată de Selena Gomez pe contul personal de Instagram a stabilit recordul pentru cele mai multe apre­cieri, peste 4 milioane, depășind o fotografie postată de Justin Bieber, în care cei doi apar sărutându-se. De asemenea, Selena Gomez deține recordul și pentru cei mai mulți urmă­ritori pe Instagram, având peste 90 de mi­lioane. „Nu este scopul meu să fiu cea mai urmărită persoană, a declarat artista pentru The Hollywood Reporter. Dar cu toate aces­tea, pe lângă succesul muzical, Selena obține câștiguri substanțiale și din promovarea di­verselor produse pe această platformă.

 

FAN BRITNEY SPEARS: Primul concert la care a mers vreodată a fost al lui Brit­ney Spears. Selena își amintește că „a fost cel mai frumos eveniment din viața mea! M-am simțit în al nouălea cer. De aseme­nea, prințesa pop a reprezentat o sursă de inspirație majoră pentru Selena, atunci când a venit timpul să-și ia rămas bun de la lu­mea Disney. „Nu știam în ce direcție să mă îndrept. A trebuit să învăț să fie eu însămi. Piesa lui Britney „Im A Slave 4 U a aju­tat-o să-și dea seama ce vrea să facă, iar la doar câteva luni după despărțirea de Disney, Selena și-a lansat primul album muzical, „Stars Dance.

 

TATUAJE: Fosta stea Disney a recunoscut că este obsedată de tatuaje, iar în prezent are șapte astfel de inscripții pe piele. Cel mai im­presionant tatuaj este reprezentat de un me­saj în arabă, tradus „în primul rând iubește-te pe tine. „Probabil acesta mă reprezintă cel mai bine. Am avut un concert în Dubai, iar o fată de 16 ani a venit la mine și mi-a spus: «În primul rând eu îmi doresc ca tu să te iubești pe tine». Asta se întâm­pla într-un moment în care traver­sam o perioadă dificilă. Tatuajul a fost publicat pe Instagram în 2014, moment ce a generat un milion de aprecieri și nenumă­rate modele similare în rândul susținătorilor. Selena Gomez mai are un „G în spatele urechii, data nașterii mamei sale pe spate, o notă muzicală pe încheietura mâinii și un mesaj pe picior. Iar în primăvara acestui an, odată cu începerea turneului „Revival Tour, artista a lansat și o serie de tatuaje temporare.

 

CEL MAI TÂNĂR AMBASADOR UNI­CEF: În 2009, pe când avea 17 ani, Se­lena Gomez a fost numită Ambasador al organizației UNICEF, devenind astfel cea mai tânără persoană cu o astfel de distincție. De atunci, artista se folosește de popularita­tea ei pentru a strânge fonduri, oferindu-le copiilor din țările subdezvoltate șansa la o viață mai bună. „În fiecare zi, zeci de mii de copii mor din cauze care ar putea fi preve­nite. Sunt alături de UNICEF în credința că putem reduce acest număr la zero, declara Selena. De altfel, cântăreața activează de ani buni în diferite organizații caritabile și este o mare iubitoare a animalelor. Are acasă șase căței, toți salvați de la adăposturi.

 

DESPĂRȚIRI ȘI ÎMPĂCĂRI: Selena Gomez și Justin Bieber au format unul dintre cele mai controversate cupluri și, deși s-au des-părțit de ceva vreme, despre relația lor se mai vorbește și în ziua de astăzi. „Este un obicei în showbiz de a transforma un cu­plu într-un ideal de perfecțiune și apoi a-l distruge pentru a vinde. Așa am pățit noi, declara Selena. În decursul celor doi ani de relație, presărată cu despăr-țiri și împăcări, cântăreața a primit tot felul de amenințări, inclusiv cu moartea, din partea fanelor lui Justin Bieber. „Aveam 19 ani, nu credeam că e greșit să te îndrăgostești, mai spunea Selena într-un interviu.

 

ADINA VÎLCEA Foto NORTHFOTO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro