Star Style – Cate Blanchett

Publicat pe

Este modelul tinerei generații de actrițe de la Hollywood și preferata criticilor de film. Pe Cate Blanchett o vor marii regizori în filmele lor și marile branduri pentru campaniile de imagine.

 

Cate Blanchett

 

Din multe puncte de vedere, Cate se aseamănă cu Meryl Streep mai bine chiar decât dacă ar fi surori. Ambele actrițe, câștigătoare a două (Blanchett), respectiv trei (Streep) premii Oscar, și-au exprimat în mod deschis opinia vizavi de industria din care fac parte, condamnându-i fără menajamente su­perficialitatea și snobismul. În plus, au ceva din profilul autentic al actrițelor europene, din naturalețea, sinceritatea și chiar tăria lor, cu toate că prima este născută în Australia, iar cea de a doua în Statele Unite ale Americii.

 

MODELUL UNEI GENERAȚII

 

În mod surprinzător, celebrități care o admirau pe Meryl Streep până nu de­mult, declară acum că vor să fie pre­cum Cate, geniale atât în teatru, cât și în film. Prima pe listă ar fi chiar fiica lui Streep, Mamie Gummer, care a măr­turisit la un moment dat că Blanchett este unul dintre modelele ei în viață. Alte admiratoare ale australiencei ar fi Jennifer Lawrence, Natalie Portman (pentru care Blanchett este un mentor, mai ales în materie de parenting), Carey Mulligan (fan Cate Blanchett, Kate Winslet și Tilda Swinton), și chiar modelul Emily Ratajkowski, care a mărturisit că Rooney Mara și Cate Blanchett sunt preferatele ei. Când a spus asta, probabil că Emily văzuse „Carol (2015), în regia lui Todd Haynes, unul din filmele favorite anul acesta în cursa pentru Palm dOr la Cannes. Producția realizată cu un bu­get redus prezintă povestea de iubire dintre două femei, de vârste și din me­dii diferite, scenariul fiind de fapt adap­tat după romanul „The Prince of Salt de Patricia Highsmith.

 

Continuarea în numărul de decembrie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 4 decembrie

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter