The show must begin!

Publicat pe

Din aceasta toamna vom canta cu totii la sau langa televizor. Vom canta, vom fredona sau, pur si simplu, vom asculta foooarte multa muzica si voci interesante, necunoscute pana acum de marele public.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Pe cele mai importante canale de televiziune vor fi nu mai putin de 6 productii in care muzica si dansul vor juca rolul principal: „X Factor', la Antena1, „Vocea Romaniei', „Dansez pentru tine' si serialul „Pariu cu viata', toate la Pro TV, „O data-n viata' si „InTrecerea Anilor', la TVR.

Recunosc cinstit ca ma bucur de viitoarele audiente ale acestor programe si cred ca ele vor aduna milioane de romani care vor avea parte de multa distractie de calitate. Muzica va invada spatiul vizual, creand noi vedete, aducand in prim plan oameni cu adevarat talentati de care aceasta tara nu duce lipsa. Numele celor care vor gazdui aceste show-uri sunt ale unor vedete de calibru greu: Paula Seling, Mihai Morar, Adrian Sana, Dani Otil, Razvan Simion, Horia Brenciu, Smiley, Loredana, Marius Moga, Stefan Banica jr, Iulia Vantur, Radu Valcan, Adela Popescu, Iuliana Tudor si Mircea Radu.

Cred ca acest trend pe care l-au adoptat televiziunile (devenit chiar un fenomen molipsitor) este cel mai bun din cate au existat. Se va canta, rade si dansa in fata unei tari care trece printr-o perioada grea. Romanii au uitat, parca, sa se mai bucure si sa se distreze, s-au incarcat de furie si tensiune. De aceea, salut programele pe care le-am amintit si le urez audiente uriase ce vor demonstra, o data-n plus, ca sintagma „ce vrea publicul' inseamna ce vrea el cu adevarat, nu ce li se pare unora ca ar vrea. O toamna muzicala va doresc!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter