Un nou inceput

Publicat pe

Luna aceasta se implinesc 10 ani de cand am intrat prima data in redactia revistei VIVA! si tot atatia ani de cand am publicat aici primul articol. In toata aceasta perioada, am avut ocazia sa semnez, pe rand, toate rubricile revistei, cu exceptia editorialului.

Nu va ascund ca am emotii si acum, asa cum am avut si cand Cristina Stanciulescu, care a devenit acum publisher in cadrul companiei Ringier, mi-a propus job-ul de redactor-sef. Am acceptat fara sa clipesc si, desi poate suna pretios, doresc sa spun ca este nu numai o onoare, ci si o datorie. Asadar, ii multumesc pentru increderea pe care mi-a acordat-o. De asemenea, multumesc intregii echipe VIVA!, fara de care aceasta revista nu ar putea fi unul dintre cele mai importante produse de pe piata revistelor glossy.

In aceasta editie, care contine o sectiune intreaga dedicata Premiilor Oscar, veti avea ocazia sa cititi mai multe discursuri de multumire, toate rostite de pe scena Hollywood & Highland Center. Cele mai mari vedete de la Hollywood au pregatit indelung cele mai spontane' momente si au afisat din nou cele mai stylish rochii si cele mai scumpe bijuterii. Daca in urma cu doi ani Mihaela Radulescu a comentat pentru VIVA! aparitiile de pe covorul rosu de la Oscar, de data aceasta, ea a acceptat sa apara pe coperta noastra, realizand o sedinta foto rapida, la care a participat doar fotograful Marius Baragan.

Asadar, delectati-va cu o demonstratie de stil creata fara ajutorul vreunui stilist, ci numai cu spontaneitatea si inventivitatea Mihaelei. Comparati apoi tinutele de la Oscar cu cele care au stralucit la ceremonia Premiilor Grammy si, daca tot suntem la capitolul confruntari, cititi articolul despre razboiul divelor Madonna si Lady Gaga, dar si pe cel despre doua despartiri neasteptate: Johnny Depp si Vanessa Paradis, Heidi Klum si Seal. Si pentru ca viata vedetelor este mereu plina de surprize, descoperiti cum dragostea poate incepe pe Facebook. Anca Rusu si Stefan Lungu au experimentat si au devenit un cuplu fericit!

Va doresc ca in luna martie sa aveti parte de noi si frumoase inceputuri!

Luana Danet, Redactor-sef VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter