Uraganul Brangelina continuă să facă victime

Publicat pe

Acum un an, pe 15 septembrie, pu­blicaţiile din toată lumea anunţau o veste incredibilă: Brad Pitt (53) şi Angelina Jolie (42), cuplul de aur al Hollywoodului, se despărţiseră! De atunci şi până acum, nu a fost o zi în care să nu apară ştiri contradictorii, teorii ale conspiraţiei, supoziţii haluci­nante, fiecare dintre cei doi fiind cu­plat cu alţi parteneri, de care era apoi despărţit a doua zi…

 

A FOST ODATĂ CA-N POVEŞTI…

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost vari­anta modernă a lui Prince Charming şi a prinţesei lui, povestea lor de dra­goste fiind, pentru milioanele lor de fani din lumea întreagă, dovada că dragostea adevărată există şi că e chiar ca în poveşti. În anul 2005, Brad divorţa de actriţa Jennifer Aniston, după patru ani şi jumătate de căsni­cie, însă despărţirea lor nu a suscitat la fel de mult interes ca zvonul că în­tre actor şi Angelina Jolie, partenera lui din filmul „Mr. şi Mrs. Smith se înfiripase o relaţie. Într-adevăr, nu tre­buia să fii expert în relaţii de cuplu ca să-ţi dai seama că între cei doi exista o chimie perfectă. Fanii au uitat repede să-i mai plângă de milă lui Jennifer şi s-au concentrat asupra noii poveşti de dragoste pe care o trăia actorul. Când apăreau împreună în public, nimeni şi nimic nu mai exista în jurul lor, cei doi nu mai erau Brad Pitt şi Angelina Jolie, deveniseră… „Brangelina. 13 ani mai târziu, cel mai carismatic cu­plu din cetatea filmului avea şase copii – dintre care trei adoptaţi – şi o via­ţă de invidiat, cel puţin din exterior. Această frumoasă poveste de dragoste, al cărei punct culminant a avut loc în Franţa, în 2014, la castelul Miramar, când cei doi actori s-au căsătorit, în prezenţa copiilor, ar fi trebuit să se încheie cu „Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi, însă trei ani maitârziu „Brangelina a devenit nume­le unui uragan… mediatic, care nu s-a oprit nici acum.

 

„NEÎNŢELEGERI IRECONCILIABILE

Momentul în care Angelina a depus cererea de divorţ, invocând „neînţe­legeri ireconciliabile a fost şi cel în care au apărut zvonurile şi supoziţiile, „experţii în căsniciile altora montând şi demontând scenarii menite să expli­ce decizia actriţei. Primul a fost legat de ipoteza că Brad ar fi avut o relaţie, iar la mijloc a intrat, total nevinova­tă, actriţa franceză Marion Cotillard, care-i era parteneră de platou atunci lui Brad, doar povestea dintre el şi Angelina începuse la fel… Apoi, s-a speculat că ar fi vorba despre stilul de parenting diferit al celor doi actori, s-a bătut multă monedă asupra abuzuri­lor verbale ale lui Brad faţă de copii şi, nu în ultimul rând, s-a bătut multă monedă pe posibilitatea ca actorul să nu se fi dezbărat complet de consumul de alcool şi de substanţe ilegale. Nici măcar Angelina nu a scăpat de acuze, ea fiind bănuită că ar avea o relaţie nepotrivită cu fratele ei, James Haven. Că nu prea era cale de întoarcere a dat de înţeles chiar actriţa, printr-un mesaj pe Twitter: „Câteodată tot ce trebuie să faci este să uiţi ceea ce simţi şi să-ţi aminteşti ceea ce meriţi. Apoi, s-a dezlănţuit infernul, dar era de aş­teptat când la mijloc sunt 6 copii şi o avere comună estimată la 500 de mili­oane de dolari! Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11 ani), şi gemenii Knox şi Vivienne (9), ultimii trei, co-piii biologici ai cuplului, s-au trezit peste noapte în mijlocul unei lupte pentru custodie, iar cei doi actori, în-tr-un război al declaraţiilor.

 

ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE!

Într-una dintre declaraţiile de după despărţire, Brad spunea că, „dacă iu­beşti pe cineva, îi laşi libertatea, iar presa a presupus că actorul este gata să-şi refacă viaţa, mai ales după ce Angelina a primit custodia copiilor. Şi aşa a început sarabanda ştirilor de presă, actorul fiind cuplat, pe rând sau chiar în acelaşi timp, cu Kate Hudson, Sandra Bullock, Sienna Miller, Charlize Theron şi chiar reconciliat cu Jenifer Aniston! În acelaşi timp, Angelina a fost şi ea cuplată, o vreme, cu Jared Leto şi chiar cu un bărbat misterios, atât de misterios, încât nu-l văzuse nimeni… Tocmai când rămă­seseră în pană de subiecte cu iz de credibilitate, jurnaliştii au mai primit un pont şi iată că subiectul a devenit din nou unul de prima pagină: „Brad şi Angelina s-au împăcat! Conform ultimelor ştiri, Brad şi Angelina ar fi căzut unul în braţele celuilalt, într-o mare de lacrimi… Întrebarea e cine mai este dispus să creadă, după aceas­tă intoxicare constantă de presă. Se poate însă ca în toate acestea să existe un sâmbure de adevăr, confirmat şi de Ian Halperin, biograful cuplului: „Angelina crede că ea şi Brad Pitt sea­mănă foarte mult cu Richard Burton şi Elizabeth Taylor. Nu pot trăi împre­ună, dar nici separat.

 

OANA ENACHE Foto NORTHFOTO

 

Uraganul Brangelina continuă să facă victimeUraganul Brangelina continuă să facă victime
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter