Vara schimbarilor

Publicat pe

Am vazut-o pe Laura Cosoi cum a crescut si cum s-a maturizat. In 2005, ea poza pentru prima data in VIVA! si, mai mult decat atat, era primul ei pictorial de moda, ceea ce ii dadea mari emotii. Anii au trecut, iar superba blonda a devenit subiectul preferat al revistelor de celebritati, mai ales datorita frumoasei sale relatii de dragoste cu Smiley.

 O lume intreaga parea sa vibreze la fericirea celor doi, asa cum tot o lume intreaga a participat la neasteptata lor despar-tire anuntata, de comun acord, printr-un comunicat de presa oficial. La o luna de la separarea de Smiley, in exclusivitate pentru VIVA!, Laura a acceptat sa vorbeasca despre povestea care tocmai s-a incheiat. Descopera un pictorial sexy cu o femeie libera, opti¬mista, careia nu i-au placut niciodata formalitatile si care, la 30 de ani, declara ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei.

O blonda la fel de hot si de increzatoare in viitor este Sore, protagonista din „Pariu cu viata, care, la 22 de ani, a inceput o poveste de dragoste alaturi de Raphael, colegul ei din LaLa Band. Cei doi au pozat pentru prima data impreuna pentru editia noastra de august, pe plaja de la Vama Veche.

Tot in premiera, Alexandru Tomescu si proaspata lui sotie, Lavinia, au realizat pentru VIVA! o sedinta foto speciala, cu doar o saptamana inainte de nunta lor, desfasurata la Palatul Stirbey. Si pentru ca in lumea celebritatilor dragostea incepe de multe ori pe platourile de filmare si continua in viata reala, Emma Stone si Andrew Garfield sunt un alt cuplu care te inspira sa traiesti ultima luna de vara la maximum. Enjoy summer!

Luana Danet, Redactor – sef VIVA!

 

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă