Viata perfecta

Publicat pe

Nu exista. Si cu asta as putea incheia acest editorial. Dar stiu ce vei spune: ca noi scriem si fotografiem vedete care arata perfect, care au case perfecte sau familii perfecte.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Te voi contrazice spunand ca scriem despre cei care doar incearca sa aiba o astfel de viata si care reusesc pe alocuri sau in anumite momente. Nu am intalnit in viata mea o vedeta care sa-mi spuna ca viata ei este impecabila. Da, recunosc ca nu s-au plans, pentru ca traiesc totusi relaxat, multe dintre ele.

Dar nefericite le-am vazut , afisand zambete de plastic doar pentru a placea multimii care le considera, uneori in mod eronat, modele. Am auzit despre atatea neplaceri, tradari, minciuni, spaime si lasitati, incat as putea scrie o carte, si inca una groasa, dar am vazut de asemenea si gesturi superbe, iubiri devastatoare, credinte puternice, profesionalism impecabil, cu care as mai putea completa un volum.

Pe acestea din urma am ales noi sa ti le povestim intotdeauna. Sa-ti dau exemple: Andreea Berecleanu. Are o familie frumoasa, in care relatiile sunt minunate, dar munceste mult pentru asta: face cursuri de parenting pentru a intelege problemele copiilor ei, se ingrijeste cu atentie pentru a placea barbatului de langa ea si lumii in general.

Ceea ce reuseste Andreea perfect este… sa nu neglijeze nimic. De aici succesul ei. Mimi Branescu si Mirela Oprisor. Doi actori, casatoriti, care prin jocul lor din „Marti, dupa Craciun au primit aplauze la scena deschisa la Cannes si nu numai. Nu au o viata perfecta, dar stiu sa rada de faptul ca nu e astfel. Si multe exemple s-ar putea da.

Concluzia este, cred, cea mai importanta: viata perfecta a starurilor este doar o utopie, un vis de noapte, frumos, al publicului care a iesit de la film sau a inchis televizorul.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter