Viva 10 Ani - Fotografii care au facut istorie - Anul 2000

Publicat pe

Andreea Marin, Mihaela RadulescuFotografia aceasta a facut istorie.

Mi-au spus-o protagonistele, colegii de breasla, cititorii, aud asta chiar si acum, dupa aproape un deceniu… Cu toate acestea, nu e, imi place sa cred, nici cea mai frumoasa imagine la realizarea careia am contribuit in cei zece ani de meserie „glossy (zau ca pot mai bine!), nu e nici cea mai spectaculoasa (tehnic vorbind), nu e nici macar cea mai bine vanduta coperta pe care am facut-o vreodata (desi, pentru respectarea adevarului istoric, trebuie spus ca vanzarile acestui numar sunt undeva pe podiumul din toate timpurile).

Mai mult, nu e nici macar imaginea pentru care sa fi depus cele mai mari eforturi din viata mea, cele doua vedete, pare-se mult mai intelepte la tinerete decat la varsta la care se spune ca-ti vine mintea la cap, fiind de acord sa pozeze impreuna fara mari fasoane si fara sa puna tot felul de conditii care sa imi faca viata grea si sedinta foto imposibila.

Cu toate acestea, cand spui VIVA!, imediat ti se pomeneste despre fotografia istorica a celor doua regine ale micului ecran, aflate de bunavoie si nesilite de nimeni, umar langa umar, pe coperta. Cum de-a reusit o imagine aproape banala sa intre in istorie? Simplu – performanta fotografierii celor doua nu a mai reusit-o nimeni, niciodata!

Citeste continuarea articolului in numarul de decembrie al revistei Viva!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter