Viva! 10 ani - Fotografii care au facut istorie - Anul 2002

Publicat pe

Incepea sezonul de toamna la tv si locul intai era ocupat, in acea vreme (2002) – dar si multi ani dupa – de programele ce purtau marca Valeriu Lazarov.

Augusta Dumitrascu (Lazarov), Raluca Moianu, Andreea Marin, Mircea Radu Tocmai se anuntase ca va incepe emisiunea Babilonia, a carei gazda avea sa fie nou-venita in familia realizatorilor, Augusta Dumitrascu. La cateva luni, de altfel, ea avea sa faca parte chiar din familia lui Valeriu Lazarov, devenind sotia acestuia…

Dar asta este un alt subiect. Ne-am gandit la inceputul toamnei acelui an sa realizam un pictorial cu cei care insumau cele mai mari audiente tv cu un tip de program in care sufletul telespectatorului era personajul principal.

Acesta a fost un tip de pictorial despre care eu spun ca nu a avut nici surprize si nici nevoie de scuze… Am lucrat cu profesionisti. De la inceput si pana la sfarsit.

Citeste continuarea articolului in numarul de martie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter