Yes, I do! - Cele mai noi logodne de la Hollywood

Publicat pe

La Hollywood, dinamica de cuplu este greu de urmarit. Starurile se indragostesc, se logodesc, se casatoresc si divorteaza cu viteza cu care creste euro. In ultima vreme, s-a intamplat ca atat de multe cupluri celebre sa se logodeasca in acelasi timp, incat nu am putut lasa acest lucru neconsemnat.

Jessica Biel & Justin Timberlake

Dupa toate problemele pe care le-a avut cu Justin Timberlake (30), dupa toate despartirile si impacarile, dupa toate zvonurile despre tradare, Jessica Biel (29) a decis sa-l pedepseasca' pe fostul-actualul-eternul iubit logodindu-se cu el. Nu se poate sti cat a ezitat daca sa spuna da' sau nu' pe partia pe care Justin i-a facut propunerea, cert este ca actrita il considera barbatul vietii ei, de vreme ce nu a obosit sa-i tot acorde incredere. (…)

Britney Spears & Jason Trawick
Te poti astepta la orice din partea unui star ce se poate lauda cu unul dintre cele mai scurte mariaje: 55 de ore in stare de ebrietate. Jason Trawick (40) trebuie sa fie un om deosebit si cu nervii tari de vreme ce a reusit sa o cuminteasca pe Britney Spears (33). De trei ani, de cand este cu el, stirile negative despre aceasta sunt tot mai scurte, iar vizitele in clinicile de dezintoxicare s-au redus considerabil. (…)

 

+ Evan Rachel Wood & Jamie Bell, Camila Alves & Matthew McConaughey, Drew Barrymore & Will Kopelman

Citeste mai multe in numarul de februarie al revistei VIVA!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă