30 iulie şi 30 de ani. De ziua ei, Elena Gheorghe lansează single-ul „Perfect Love”

Publicat pe

30 este numarul perfect pentru Elena Gheorghe. 30 iulie e o zi speciala pentru Elena, penultima zi din luna este cea in care artista implineste 30 de ani.

 

 unnamed_8bca2f_8e467f3853

 

Astazi, 30 iulie, cand Elena Gheorghe isi sarbatoreste ziua de nastere, cântăreața lansează single-ul „Perfect love”, colaborarea dintre Claudio Cristo si Elena Gheorghe, compus de catre Connect-R, Ciprian Blaga, DJ Sava si George Dobrescu.

 

«Se spune ca 30 e numarul creativitatii si al intelegerii depline a menirii personale. Pentru mine, 30 e numarul iubirii. Voi petrece ziua mea de nastere impreuna cu cei dragi, voi primi ganduri frumoase si energie minunata de la toti cei care ma iubesc. Si, mai ales, pe 30 iulie, in ziua in care implinesc 30 de ani, celebrez 11 ani de iubire cu sotul, sufletul, jumatatea mea, Cornel. Lui ii dedic toata bucuria lui 30 iulie si ii ofer ‘Perfect Love’, o piesa despre drumul impreuna si despre cea mai importanta dintre aventuri – dragostea. 30 iulie si 30 de ani. Timpul trece si ne arata mereu ce e cu-adevarat important: ‘Perfect Love'”, declara Elena Gheorghe.

 

Claudio Cristo a colaborat in urma cu cateva luni cu DJ Sava pentru piesa „Africa”, alaturi de J Yolo, iar Elena Gheorghe ni l-a prezentat pe „Senor loco”, single ce se bucura de succes la nivel international si urca in topurile muzicale din Spania, Mexic, Polonia.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3XePimtdaYg[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter