3D - Dependent De Design isi amana termenul de predare

Publicat pe

Anual, publicatiile Elle Decoration din intreaga lume realizeaza proiecte prin care sustin designul, arhitectura si artele, promovand artistii si creatorii care au un cuvant greu de spus in domeniile in care activeaza, dar sustinand in acelasi timp si debutantii care se indreapta spre artele vizuale cu pasiune si energie.

Respectand spiritul si valorile international Elle  Decoration, in Romania, publicatia organizeaza pentru al treilea an concursul 3D –Dependent De Design, singurul concurs de prestigiu care stimuleaza si premiaza designul de obiect.

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de designul de obiect (designeri, arhitecti, artisti plastici sau scenografi).

 

Elle Deco

„Numarul mare de proiecte primite din toata tara, peste 200 la fiecare editie, ne-a incurajat sa continuam', spune Ileana Raducanu, redactor sef Elle Decoration. Efervescenta cultural si entuziasmul creat in jurul acestei competitii este motorul care ne-a facut sa gasim an de an solutii pentru sustinerea acestor talente. Astfel, am reusit sa premiem in bani sau excursii-training la targurile de design interior de la Milano si Londra, tineri dependenti de design din toata tara.'

Initial, perioada de desfasurare a concursului a fost stabilita pentru perioada 1 iulie – 15 septembrie, timp in care participantii au fost asteptati sa se inscrie si sa trimita proiectele, in format electronic, prototip, sau proiect pe hartie, electronic la sediul redactiei Elle Decoration. Termenul limita de predare a proiectelor se prelungeste pana pe 28 septembrie 2012.

Proiectul3D – Dependent de Design ne-a atras atentia imediat prin preocuparea sa pentru echilibru intre estetic si functional, aceasta fiind o preocupare devenita obsesie, in cel mai bun sens al cuvantului, in cazul industriei auto germane', explica Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania. De aceea, ne bucuram sa ne alaturam competitiei si sa gazduim evenimentul de premiere al concursului chiar in showroom-ul Audi, o marca pentru care progresul e definit nu numai de tehnologie, dar si de design de inalta clasa, si asta daca ne gandim numai la modele ca Audi R8, Audi A7 sau A6.'

In existenta unui proiect rezidential, preocuparea pentru design si arhitectura este o conditie sine qua non pentru a intruni calitati precum originalitatea si excelenta. InCity Residences propune un concept de viata, ale carui caracteristici tind spre armonie, eleganta si comfort chiar in inima orasului. In consecinta, parteneriatul cu Elle Decoration in Proiectul 3D – Dependent de Design este unul firesc, reprezentand pentru noi imbinarea perfecta dintre practic si estetic. Este o placere si o provocare sa ne alaturam in premiera concursului si sa fim parte dintr-un asemenea proces creativ si inovator.', spune Roxana Dumitru – Marketing Director Anchor Grup – sponsor secundar al proiectului 3D – Dependent de Design.

Dupa inchiderea concursului, juriul, format din specialisti in domeniu, se reuneste si voteaza cele mai valoroase proiecte. Pe 7 noiembrie va avea loc evenimentul de premiere, care va aduce alaturi, in ambianta showroom-ului Audi de la Porsche Bucuresti Nord, concurentii, arhitecti consacrati, designeri, dar si celebritati pasionate de domeniul designului si modelele reprezentative ale producatorului auto de la Inglostadt.

Câstigatorii vor primi:

– PREMIUL I – 2000 euro + articole de promovare in ELLE Decoration;
– PREMIUL II – noul iPad Wi-Fi 32 GB, alb, oferit de www.clickshop.ro
– PREMIUL III – un Smartphone Samsung Galaxy S3 I9300 16GB, alb, oferit de www.clickshop.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter