5 lucruri care nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanță în această iarnă

Publicat pe

De multe ori, bagajul de vacanță pe timpul iernii tinde să se încarce mai mult decât ar trebui. În mod normal, cel mai bun bagaj este cel pe care îl poți duce în spate. E zăpadă, e polei, poate dai și peste viscol, iar ultimul lucru de care vei avea de nevoie de la gară și până la cazare ar fi să tragi un geamantan după tine. Însă pentru a putea călători doar cu un rucsac mai ușor în spate, fără să te trezești că nu ai lucruri importante la tine, pentru următoarea vacanță la munte în această iarnă ar trebui să își prioritizezi altfel bagajul.

5 lucruri care nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanță în această iarnă:

Haine termice

Pe timpul iernii, bagajul de călătorie se poate încărca foarte ușor. Hainele de munte sunt deseori voluminoase și grele, iar bretelele rucsacului îți pot apăsa rău pe umeri dacă ai mai mult de mers. Din bagajul tău de vacanță nu trebuie să lipsească în primul rând hainele termice, care te vor ajuta să păstrezi o temperatură a corpului potrivită chiar și atunci când ești pe pârtie, iar vântul nu va fi foarte prietenos cu tine. Un truc util care te va ajuta să ai un bagaj mai ușor este să pleci cu cele mai groase sau voluminoase haine de vacanță deja pe tine. Eventual pune-ți pantalonii de schi, geaca, puloverul gros și bocancii de pârtie pe tine când pleci de acasă și lasă în rucsac doar hainele de schimb și de seară, care vor fi mult mai ușor de cărat.

Cele mai importante gadgeturi și accesorii

Frigul poate fi neprietenos atât cu tine, cât și cu telefonul tău. O baterie externă va fi foarte utilă atunci când ești plecată în vacanță, ca să te asiguri că telefonul nu va lăsa în miezul zilei. Iar dacă ești fumătoare, poți scăpa de reprizele reci de fumat afară, în frig, folosind un IQOS, dispozitivul care folosește tehnologia încălzirii tutunului. Te va scăpa de drumurile până afară, unde temperaturile nu depășesc zero grade Celsius. În plus mâinile și hainele nu vor mai mirosi a tutun ars, iar respirația va rămâne proaspătă.

Ochelarii de soare

Poate că la prima vedere par mai puțin importanți, însă în realitate ochelarii de soare sunt la fel de utili iarna, pe pârtie, așa cum sunt și vara, la plajă. Soarele puternic și razele ultraviolete reprezintă pericole pentru ochii tăi și pentru pielea ta, mai ales atunci când se reflectă din zăpadă, care amplifică efectul. Dacă îți place să te dai pe pârtie, atunci ochelarii de soare nu trebuie să lipsească din bagajul tău în această iarnă.

O trusă compactă de make-up

Călătoriile cu un rucsac înseamnă mai multă eficiență atunci când îți faci bagajul. Iar această eficiență trebuie să se regăsească și atunci când vorbim despre trusa de make-up. Nu îți lua toate pensulele și creioanele de ochi de acasă, ci folosește în schimb o trusă compactă de machiaj care te va ajuta să faci mici retușuri atunci când ai nevoie. Mai ales dacă ești plecată pentru cel mult patru zile, nu trebuie să te preocupe foarte mult cât timp pierzi în fața oglinzii.

Un termos

Un ceai fierbinte sau un vin fiert merg de minune pe pârtie, dar nu vei fi mereu lângă un bar care servește așa ceva. Atunci când simți nevoia să îți încălzești mâinile și corpul, un termos este varianta ideală prin care poți rezolva această problemă. Ți-l umpli de la cazare cu ceai fierbinte și te bucuri de el pe pârtie aproape toată ziua.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Zoom Team

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă