Agenda săptămânii 8 - 14 mai

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 8 mai

Concert: Antitristul – Adrian Naidin, de la ora 19:30, la Teatrul Național București

Teatru: Pijamale, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis

Cinema: Guardians of the Galaxy Vol2 – Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Marți, 9 mai

Concert: Diego el Cigala, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Teatru: Două liniuțe, de la ora 20, la Teatrul Metropolis

Cinema: Vara s-a sfârșit – Acțiunea filmului se desfășoară pe fondul eclipsei totale de Soare ce a avut loc în anul 1999 și surprinde începutul prieteniei dintre Mircea și Alex, doi puști ce-și petrec vacanța de vară la Cernavodă, pe malul Dunării. Pe măsură ce legătura dintre cei doi devine din ce în ce mai strânsă, Mircea (Nicholas Bohor) acceptă să-l ajute pe Alex (Dan Hurduc) să-și șantajeze tatăl absent înscenându-și răpirea, fără să-și dea seama de consecințele pe care jocul lor le-ar putea avea.

Miercuri, 10 mai

Teatru: De ce fierbe copilul în mîmăligă, de la ora 19:30, la Teatrul Odeon

Cinema: The Circle – Cândva în viitor, Mae (Watson) se angajează la The Circle, un gigant tehnologic ce oferă o experiență completă clienților săi, îmbinând revoluționar facilități social media, dar și platforme pentru cumpărături online și creând o identitate online completă și extrem de transparentă, pe principiul „secretele sunt minciuni”. Doar că, evident, această identitate presupune renunțarea la orice formă de intimitate, iar Mae se va trezi curând fugind de tehnologia omniprezentă.

Joi, 11 mai

Concert: VAMA – Electric, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe

Teatru: Mă tot duc, de la ora 19:30, la Teatrul Metropolis

Cinema: The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil – În căutarea vindecării spirituale și a inspirației, artista Marina Abramović călătorește prin Brazilia, vizitează locuri încărcate spiritual, ia parte la ritualuri sacre și explorează limitele dintre artă, spiritualitate și conștiință. Cât de departe va merge pentru a-și crea opera de artă?

Vineri, 12 mai

Concert: Gonjasufi, de la ora 21:00, în Control

Teatru: Îmblânzirea scorpiei, de la ora 19:00, la Teatrul de Comedie-Sala Mare

Cinema: Alien:Covenant – Ridley Scott revine la universul pe care l-a creat cu Alien: Covenant, un nou capitol în franciza Alien. Echipajul navei, legat de o planetă aflată de partea cealaltă a galaxiei, descoperă ceea ce pare a fi un paradis neexplorat, dar de fapt este o lume întunecată si extrem de periculoasă. Atunci când descoperă  acea amenințare dincolo de imaginație, ei vor trebui să evadeze pentru a-și salva viața.

Sâmbătă, 13 mai

Concert: Carlas Dreams, de la ora 20:00, la Arenele Romane

Expoziție: Imaginarium, de la ora 18:00, în Labirint Concept Store, Splaiul Independenței 42-44. „Fiecare chip spune o poveste și fiecare poveste este o călătorie într-o altă lume, în Imaginarium', spune pictorița Andra Margină aflată la a cincea expoziție personală. Mai multe detalii despre expoziția Imaginarium găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/1971262336429709/

Teatru: Valsul Hazardului, de la ora 20:30, la Teatrul Coquette

Cinema: Deep – Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremut le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că  vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

Duminică, 14 mai

Concert: Fado portugues, de la ora 19:30, la Ceainăria ARTea

Teatru: Cenușăreasa, de la ora 12:00, la Club the Hub

Cinema: Richard the Stork – Richard este un vrăbioi care e adoptat și crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge să fie convins că și el este barză, dar, când berzele, păsări migratoare, o pornesc spre Africa atunci când vine iarna, Richard își dă seama că are o problemă. Decis să nu se lase înfrânt, Richard pornește pe urma familiei sale adoptive, așa cum poate: cu autobuzul, cu mașina, cu trenul, cu vaporul. În aventurile sale extraordinare, Richard e însoțit de o bufniță excentrică și un papagal iubitor de muzică disco. Va reuși el, oare, să dovedească familiei berzelor că e și el demn să poarte numele lor?

Surse: Cinemagia

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter