Alexandru Papadopol îşi împrumută vocea pentru prima dată într-un film de animaţie

Publicat pe

Actor al teatrului Odeon şi unul dintre cele mai importante nume ale generaţiei sale, Alexandru Papadopol va debuta în dublajul de animaţie, odată cu lansarea filmului Savva: Inimă de războinic pe marile ecrane.

 

,,Trebuie să mărturisesc că e prima oară când fac un dublaj de desene animate şi am ceva emoţii. Mă bucur să-l dublez pe lupul Anggee, pentru că filmul mi se pare foarte bun. Am râs de multe ori în timpul dublajului, iar asta cred ca este cel mai important pentru un desen animat, să fie amuzant. Presupun că principalul barometru sunt copiii noştri. Fiica mea deja este foarte încântată că dublez un personaj în Savva şi abia aşteaptă să mă audă pe ecran.'

 

O apariţie neaşteptată, Anggee pare să fie ultimul lup alb cu puteri magice rămas în viaţă. Acesta porneşte în călătorie alături de Savva din dorinţa de a-l ajuta şi din convingerea că se află în compania războinicului pe care lumea îl aştepta. Între cei doi se va lega imediat o prietenie extrem de strânsă.

 

O animaţie 3D spectaculoasă destinată celor mici, „Savva: Inimă de războinic' aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului.

 

Animaţia dublată în limba română îi are deja în distribuţie pe Alina Eremia în rolul lui Savva, Nicole Cherry ca simpatica Puffy, Alexandru Papadopol în rolul lui Anggee, dar şi alte voci celebre pe care le veţi decoperi urmărind filmul la cinema.

 

Alexandru Papadopol îşi împrumută vocea pentru prima dată într-un film de animaţieAlexandru Papadopol îşi împrumută vocea pentru prima dată într-un film de animaţie

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter