Alexandru Papadopol se mută „Acasă la tată”

Publicat pe

Debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Cohn, filmul Acasă la tata', va avea lansarea la sfârșitul acestei săptămâni, după ce pelicula a avut premiera internațională în cadrul celei de-a 21–a ediții a Festivalului de Film de la Sarajevo.

 

Acasa la tata1

 

Din distribuție fac parte actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Sorin Cociș, Mirela Oprișor

 

Acasă la tata' spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

 

Poster Acasa la Tata2

 

Chiar dacă la suprafață apar teme cum ar fi ratarea sau condiția provincialului, pe mine m-a interesat să pun în discuție noțiunile abstracte de familie, prietenie și dragoste în contactul dur cu realitatea', declară Andrei Cohn.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yfSVedoOKjE[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter