Andreea Raicu la Roma

Publicat pe

Toate drumurile fashionistelor duc cu siguranta si la Roma. Iar de la celebra pelicula din 1953 cu Audrey Hepburn si Gregory Peck, vacanta la Roma a devenit o prioritate.

Viva! a trecut in revista cateva dintre locurile pe care nu ai voie sa le ratezi in timpul unei vacante la Roma, indiferent de perioada pe care o petreci in capitala de pe malul Tibrului. Rezerva-ti luna aceasta un bilet de avion si pregateste-te pentru o portie consistenta de dolce vita.

Roma

RomaDE LA IMPARATUL AUGUSTUS LA VALENTINO
Inaugurata in 2006, cladirea care adaposteste Ara Pacis (opera arhitectului Richard Meier) poate fi considerata un pariu castigat. Ridicata in jurul unui mic altar inaltat in cinstea imparatului Augustus, Ara Pacis inseamna astazi sali de expozitie, o terasa cu vedere spre Tibru, o librarie si un auditorium. Valentino si-a celebrat aici 40 de ani de cariera printr-o expozitie retrospectiva compusa din 305 rochii.

UN PALAT CONTEMPORAN
Aflat in inima orasului, nu departe de Piazza di Spagna si Piazza del Popolo, Hotel de Russie te introduce intr-o atmosfera aparte. Din afara, palatul construit in secolul al XVIII-lea pare sobru, insa, in interior, hotelul ascunde o gradina incredibila, plina de statui. Daca vei fi oaspetele acestui hotel, nu ezita sa te relaxezi in zona de SPA unde sunt disponibile cinci cabine de tratament. Via del Babuino, 9.

CAFENEAUA VEDETELOR
Precum cafeneaua Mozart din Viena sau Florian din Venetia, cafeneaua Greco este unul dintre hot spot-urile Romei, declarat incepand din 1953 monument de interes istoric si national. Frecventata in trecut de mari personalitati, regi, papi, scriitori, pictori sau sculptori faimosi, amintita de Casanova in Memoriile lui, Cafe Greco este astazi preferata vedetelor italiene si a turistilor. Cafe Greco, Via Condotti, 86 (in apropiere de Piata di Spagna).

DELICII ITALIENE
Nu pleca de la Roma inainte de a comanda o portie de spaghetti alla matriciana si nu te sfii sa savurezi o bucatica de branza pecorino sau ricotta alaturi de un pahar cu vin de Frascati.

Ara Pacis
Expozitia Valention de la Ara Pacis

VIA DEL CORSO
Pentru o sesiune adevarata de shopping, opreste-te intr-unul dintre numeroase boutique-uri de pe Via del Corso. Pe 1,5 km si-au dat intalnire brand-uri celebre, de la Prada, Dolce&Gabbana si Gucci la Celine si YSL.

ZARA ROMA – MAGAZINUL ECO-FRIENDLY
Cel mai nou magazin Zara din Roma, care intruneste ultimele criterii eco-friendly din arhitectura, s-a deschis in Palazzo Bocconi, o cladire istorica pe faimoasa artera de shopping Via del Corso.

Zara Roma

 

 

Andreea RaicuANDREEA RAICU
Roma este orasul in care evadez ori de câte ori vreau sa-mi incarc bateriile. Locul meu preferat este Hotel de Russie, unde stau de fiecare data. Pur si simplu il ador! Imi place sa ma plimb pe strazi, imi plac oamenii, atmosfera, locurile de shopping. Orice stare as avea, in momentul in care ajung aici ma simt plina de energie pozitiva.

FLORENTINA LIUTIC, Fotografii HEPTA, HOTELDERUSSIE.COM, INDITEX
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter