Arsenium, fost component al trupei O-Zone, revine în muzică. A scris o piesă despre fosta lui iubire

Publicat pe

Arsenium revine cu videoclipul piesei Bon ami', împreună cu Mianna și Heren, unul dintre cei mai talentați producători din Barcelona.

Cu un sound fresh ce combină elemente dance și pop, single-ul este produs de către Arsenium și Heren și compus de către cei doi împreună cu A. Akinchits. În regia lui UGN, videoclipul este o poveste eclectică, cu atitudine, ce combină elementele grafice cu o imagine futuristica, plină de culoare.

„Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit clipul. L-am filmat cu una dintre cele mai bune echipe din Federația Rusă, în frunte cu regizorul UGN. Piesă am scris-o inspirindu-mă dintr-o relație anteriora, în care nu prea era clar dacă suntem prieteni sau deja iubiți. De acolo și frază principala din piesă «Im not your Bon Ami». Cel mai greu a fost să creăm conceptul clipului, însă până la urmă a ieșit mai bine decât ne așteptăm. Cel mai greu la filmări i-a fost Miannei, care mai multe ore în șir a fost nevoită să poarte o super geacă care cântărește 15 kilograme. În plus, am fost nevoiți să fim agățați de frânghii speciale, am avut febra musculară o săptămâna întreagă după filmări… Dar totul a meritat!', spune Arsenium.

Cine e Arsenium?

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum Dragostea din tei', Despre ține' și De ce plâng chitarele'. În 2006, reprezintă Moldova la Eurovision cu piesă Loca', iar în 2008 lansează Rumadai', single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria. În 2014, artistul reprezintă România în cadrul Vină del Măr Festival, cel mai important festival din America Latină, și câștigă premiul pentru Best Performer'. Până astăzi, artistul a lansat piese precum Love Me… Love Me', Porque te amo' și Bella Bella'.

Fost membru al trupei YALL, Heren a devenit cunoscut odată cu piesă Hundred Miles', care a devenit virală și a adunat peste 160 de milioane de stream-uri. Din 2016, Heren s-a dedicat carierei solo și s-a concentrat pe crearea producțiilor și remixurilor. De-a lungul timpului, Heren a colaborat cu artiști precum Sharam, Dragonette, iar anul acesta, a lucrat alături de Cam Daye și FTKS.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter