Best of Stand-Up Comedy 2013 – un maraton al umorului înainte de Crăciun

Publicat pe

Livehouse COMEDY şi Club 99 prezintă pe 17 decembrie la Cinema Scala  spectacolul extraordinar BEST OF STAND-UP COMEDY 2013', o retrospectivă a celor mai bune momente de stand-up comedy ale anului 2013 de pe scena Club 99.

 

poster_3_no logos

Desfaşurat pe parcursul a nu mai puţin de patru ore, acest spectacol de gală va reuni nouă dintre cei mai cunoscuţi comedianţi care au urcat în acest an pe scena principalului club de comedie din România.

Seara va trece in revistă cele mai spumoase punchlines ale lui Sorin ,Toma, Radu, Andrei, şi Raul, culminând cu scurtele' lui Sergiu, elaborările narative ale lui Costel, angoasele mucalite ale lui Vio şi dialectica acid-jucăuşă a lui Teo, fiind un adevarat maraton al comediei româneşti de calitate.

 

Spectacolul BEST OF STAND-UP COMEDY 2013' încheie cu un line-up exclusiv românesc seria evenimentelor de excepţie marca Livehouse COMEDY din acest an, serie ce a debutat cu show-ul lui Eddie Izzard din 29 aprilie şi a continuat în toamnă cu reprezentaţiile susţinute de irlandezul Dylan Moran şi americanul Pablo Francisco.

Club 99 este cel mai important club de comedie din Romania şi singurul club de stand-up comedy din Bucureşti unde iubitorii de comedie îi pot vedea pe Teo, Vio şi Costel, lor alăturându-se în fiecare săptămână cei mai buni comedianţi români. Club 99 găzduieşte spectacole de stand-up comedy, open mic şi   improvizaţie în fiecare saptamana, de marţi până duminică.

 

 

 

Evenimentul va avea loc pe 17 decembrie la Cinematograful Scala, biletele fiind disponibile începând de astăzi la preţul de 80 de lei pe www.myticket.ro, la Club 99 şi în reţeaua Diverta.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter