Beyonce a făcut senzaţie la BET Awards şi a plecat acasă cu marele premiu

Publicat pe

La cea de-a 15-a editie a Premiilor BET au urcat pe scena nume importante din industria muzicii, iar Beyonce a oferit un show electrizant.

 

beyonce

 

Cei mai cunoscuti artisti de culoare au fost prezenti la BET Awards – Black Entertainment Television, in Los Angeles. Evenimentul a fost presarat cu numeroase omagii aduse regretatului cantaret Prince, dar si boxerului Muhammad Ali.

 

Insa spectacolul a fost deschisa de Beyonce care a transformat scena intr-un lac plin cu apa. Artista a interpretat piesa „Freedom', alaturi de rapper-ul Kendrick Lamar. De afltfel, Beyonce a fost si marea castigatoare a evenimentului primind trofeul pentru cel mai bun videoclip al anului pentru piesa „Formation'. Premiul a fost ridicat de catre mama acesteia, Tina, deoarece artista a fost nevoita sa plece mai devreme de la eveniment, pentru a ajunge la concertul din Londra, parte a turneului ei mondial.

 

„Fata mea cea frumoasa este in avion, a trebuit sa fuga de pe scena si sa ajunga la avion, pentru concertul de la Londra„, a declarat Tina, mama lui Beyonce

 

La categoria cel mai bun artist R&B, premiul BET a fost inmanat artistului Bryson Tiller. La aceeasi categorie au fost nominalizati Chris Brown, Tyrese, Jeremih si The Weeknd, care s-a tavalit pe scena.

 

Adina Vilcea, Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter