Bicicliştii sunt invitaţi în noul magazin Biciclop

Publicat pe

Incepand cu luna august Biciclop a deschis portile unui nou magazin ce poate fi vizitat pe Calea Dorobantilor, nr 61. Toti musafirii sunt intampinati cu apa rece si aer pentru cauciuc din partea casei, asa cum le place biciclistilor.

IMG_5502

In 2009 Biciclop isi deschidea portile  in curtea micuta si ponosita de pe strada Povernei. Dupa 4 ani de munca pentru a incuraja mersul pe bicicleta, la inceputul  lui 2013 managementul Biciclop decide sa duca magazinul la urmatorul nivel, incepand cu schimbarea locatiei.

IMG_5518

Am dorit in primul rand ca zona sa fie usor acesibila pentru clienti. De multe ori ajung la noi persoane care au cumparat biciclete din magazine aflate in zone periferice, iar cand au nevoie de service le este peste mana sa se prezinte cu bicicleta la magazinul unde au garantie, astfel ca apeleaza la noi', declara reprezentantii magazinului.

 

Printre marcile de top pe care Biciclop le reprezinta in Romania se numara Gazelle, brand caruia i-a fost conferit inca din 1990 titlul de Royal Brand de catre Casa Regala a Olandei, ca urmare a experientei impecabile de 120 de ani in productia de biciclete de oras. Apoi trebuie mentionat un al brand olandez, Vanmoof, bicicleta care a cucerit America cu designul sau spartan si Strida, de origine englezeasca, asa numitul triunghi pliabil, premiat pentru fiabilitatea sa extraordinara. Alaturi de aceste branduri premium Biciclop importa in Romania si bicicletele Koliken, o marca de biciclete de oras la preturi accesibile, cu un foarte bun raport calitate-pret.

 

Biciclop este de asemenea importator oficial al brandului american de trotinete Razor, cel mai popular in USA pe segmentul de trotinete de sarituri si freestyle.

IMG_5506

 

SC. Biciclete Ciclop SRL (Biciclop)

Calea Dorobantilor, 61, tel. 0733 242 567, [email protected]

Persoana contact: Anca Banica (Marketing Manager)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter