Bratislava – Idei pentru cadouri

Publicat pe

 

În drum spre Bratislava am mai petrecut patru ore pe drum alături de Opel Corsa, şi pentru că înainte de începerea călătoriei am descărcat aplicaţii gratuite prin IntelliLink, am descoperit că TuneIn îţi pune la dispoziţie peste 100.000 de posturi de radio online. Stitcher™ te ajută să-ţi creezi propria combinaţie pentru radio online, cu ştiri, sport, afaceri, politică, divertisment şi cultură. În plus, bagajele de toate formele şi dimensiunile pot fi gestionate cu uşurinţă cu ajutorul podelei reglabile a spaţiului de încărcare. Asta înseamnă mai multe cumpărături!

14

Odată ajunsă în acest oraş incredibil şi de poveste, nici nu am apucat să ajung la hotel şi atenţia mi-a fost atrasă de o serie de covrigi frumos aranjaţi şi apetisanţi.

bratislava2

După ce am gustat din câţiva am pornit spre târgul de Crăciun din Piaţă Centrală, unde am mai găsit câteva cadouri drăguţe pentru cei dragi.

De exemplu, vă recomand păpuşile acestea adorabile pentru cei mici.

bratislava3

Sau puteţi alege câteva ornamente elegante şi o casă drăguţă din turtă dulce.

bratislava4

15

Dacă vrei să ştii şi mai multe despre aceste oraşe minunate din Europa, urmăreşte-ne în continuare pe http://www.viva.ro/opelshoppingtrip/

Opel Corsa – partenerul tau de incredere pentru shopping

Foto: Tily Niculae

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter