Cabral si Andreea in China: "Europa nu are nicio legatura cu mancarea chinezeasca traditionala"

Publicat pe

Cabral si sotia sa, Andreea Patrascu s-au intors din China, acolo unde, dupa cum povestesc cei doi, au gasit atat trecutul cat si viitorul.

A fost prima excursie in Asia si, asa cum ne asteptam, am descoperit o lume noua – acolo – la capatul Pamantului, dupa 20 de ore de drum. Am plecat o saptamana la Shanghai la o conferinta internationala pe tema tehnologiilor de ultima ora. In cele doua zile ale conferintei ne-am simtit in viitor, iar in zilele care au urmat conferintei am vizitat orasul si principalele lor obiective turistice… Oriental Pearl, Zhujiajiao – Venetia Shanghaiului, Templul Jade Buddha, Gradina Yu, Bund-ul – promenada de pe malul raului Huangpu', povesteste Cabral.

Cei doi au fost extreme de uimiti de ciudateniile de preparate culinare pe care le intalneai pe strada: Mancarurile, mai ales unele dintre cele de pe strada, lasa un european cu stomacul interzis: gheare de gaina pane, grasime de porc frecata cu usturoi, gandacei cu sos si miriapozi crispy-strips… ni se facuse o frumusete de dor de-o sarma sincera, o ciorba ca la mama acasa si de-un mic. Ba chiar si de-o shaorma!

In plus, s-a confirmat ceva ce stiam, teoretic, de mult: mancarea chinezeasca pe care o mancam noi in Europa nu are nicio legatura cu mancarea chinezeasca traditionala. Alte gusturi, alte mirosuri, preparate pe care teoretic le-am mai mancat… nu au nicio legatura cu cele din China', compleaza Cabral.

Pentru amandoi, China a fost o experienta de neuitat: Intr-un fel, am gasit in China si trecutul si viitorul, caci parca sunt prezente amandoua in acelasi loc si-n acelasi timp.A fost o experienta placuta, speram sa mai ajungem prin Asia'.
 
Sursa: Acasa TV

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter