Carla’s Dreams - Noua lor piesă, record de vizualizări pe YouTube

Publicat pe

De curând celebra trupă Carlas Dreams a susținut un concert electrizant la Arenele Romane, ocazie cu care a fost lansat cel mai nou album al lor, NGOC. Discul conține 19 piese, printre care și super-hiturile 'Te rog', 'Sub pielea mea' sau 'Aripile'.

 

13178716_766329913468234_8347816710670211374_n

 

În aceeași seară, băieții au interpretat în premiera noul lor single, 'Acele', videoclipul înregistrând un record de vizualizări în doar câteva ore de la publicarea pe YouTube – peste 360.000 de vizulizări în mai puțin de 24 de ore. Ca și în cazul altor piese ('Te rog', 'Sub pielea mea' sau 'Aripile'), și de această dată Carlas Dreams a colaborat cu regizorul Roman Burlaca, originar tot din Republica Moldova.

 

Ascensiunea proiectului Carlas Dreams este cu atât mai surprinzătoare cu cât, abia la finalul anului 2012 a fost lansată în România prima lor piesă, 'P.O.H.U.I.', în colaborare cu Inna, urmând apoi 'Lumea ta' (featuring Loredana), 'Fie ce-o fi' (cu Antonia, Inna și Dara) sau mega-hitul 'Cum ne noi' (featuring Delia).

 

Claudia Cojocea, Foto: Miluta Flueras

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter