Arthur Agatston - Programul South Beach pentru sanatatea inimii

Publicat pe
programul South BeachCurtea Veche publica Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata', o carte scrisa de dr. Arthur Agatston

Prin intermediul acestui volum, dr. Agatston ne invita sa fim partasi la „revolutia prevenirii bolilor de inima. Ne ofera informatii despre principalii pasi neinvazivi care pot preveni, trata, si pot chiar sa faca reversibile anumite boli cardiace, dovedind totodata faptul ca analizele actuale de scanare a inimii pot evidentia problemele cardiace cu mult inaintea aparitiei simptomelor.

Programul South Beach va propune un plan pentru o stare de maxima sanatate a inimii. Include un program alimentar bazat pe dieta South Beach, un program de exercitii fizice care sa va mentina trupul si inima intr-o stare excelenta si sfaturi competente despre analizele si tratamentele potrivite.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter