Cronicile Wardstone - Primul audiobook fantasy din Romania

Publicat pe
Editura Corint Junior anunta aparitia primului audiobook fantasy pentru copii si tineri din Romania.

Cronicile WardstoneAudiobook-ul este adaptarea cartii a cincea din Cronicile Wardstone- Greseala vraciului de Joseph Delaney si va fi lansat oficial impreuna cu cartea in Bucuresti (libraria Diverta Magheru, vineri, 7 noiembrie 2008, ora 18.00) si Brasov (libraria St. O. Iosif, sambata, 8 noiembrie 2008, ora 13.00) in prezenta autorului.

In lectura lui Razvan Exarhu
Traducere: Cristina Jinga
Adaptare: Cristina Brostianu
60 minute
Pret: 27,50 lei

Joseph Delaney

S-a nascut la Preston, Marea Britanie, in 1945, si locuieste in Lancashire, cu sotia sa. Are trei copii si patru nepoti. Absolvent al Universitatii Lancaster, Delaney este in prezent seful Departamentului de Studii Media si Film la Colegiul Blackpool. In 2004, la 59 de ani, Delaney publica primul sau roman pentru adolescenti: Ucenicul Vraciului, care ajunge rapid in topul vanzarilor principalelor librarii din Marea Britanie si nu numai.

Ucenicul Vraciului, prima carte din seria Cronicile Wardstone, va fi ecranizata, drepturile pentru film fiind deja cumparate de Warner Bros. Studio.

Autorul scrie acum al saselea volum al Cronicilor Wardstone, considerate de presa britanica una dintre cele mai apreciate serii de carti pentru copii si adolescenti ale momentului.

In Romania, cartile din seria Cronicile Wardstone s-au vandut in peste 30.000 de exemplare, fiind numarul 1 in topurile de vanzari Diverta. Batalia Vraciului, cartea a patra din Cronicile Wardstone, a fost votata Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă