Cum te imbraci daca vrei sa ai succes

Publicat pe

Mihaela BerciuFemeile de cariera au de acum primul ghid vestimentar scris de un autor roman. „Tinuta de succes', cartea Mihaelei Berciu, ofera informatii despre imaginea, stilul vestimentar, tinutele si accesoriile potrivite in mediul de afaceri.

„O imagine profesionala impecabila este mult mai usor de obtinut decat pare. Cu informare corecta si intelegere a principiilor de baza, jumatate din drum este deja strabatut. Dar, inainte de toate, este absolut necesar a se intelege necesitatea acesteia si dorinta de a parcurge acest drum. Odata destinatia atinsa, schimbarile care vor urma in viata profesionala si, de ce nu, in cea personala, vor fi mai mult decat surprinzatoare', a declarat Mihaela Berciu.

Cartea „Tinuta pentru succes' aparuta la Coreus Publishing va fi distribuita national prin lantul de librarii Diverta si al distribuitorilor de carte.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter