Debby Holt - Ghidul de supravietuire al unei foste sotii

Publicat pe

Debby Holt, Ghidul de supravietuire al fostei sotiiEditura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint, anunta aparitia cartii – Ghidul de supravietuire al unei foste sotii de Debby Holt.

„O carte incantatoare, despre cum sa depasesti momentele grele din viata.” The Mail On Sunday

Spirituala si absolut fermecatoare, aceasta comedie spumoasa va descreti fruntile celor pentru care viata e o neobosita cursa cu obstacole, iar jumatatea plina a paharului e intotdeauna la mare pret.

O poveste despre fostele sotii care-si confrunta vietile cu mult umor.

Sarah Stagg credea ca avea totul pe lume: un sot minunat, doi baieti adolescenti, o casa la tara. Dar, intr-o buna zi, sotul ei, actor amator, o paraseste pentru o colega din trupa de teatru, copiii pleaca in India, si, pentru prima data in douazeci de ani, Sarah se simte foarte singura. Drumul unei sotii parasite e presarat cu obstacole si umilinte, iar Sarah trebuie sa invete cum sa supravietuiasca…si asta cat mai repede!

Sa se alature oare actorilor amatori si sa accepte rolul unei mirese mult mai tinere decat ea? Sa primeasca in casa un caine imposibil de stapanit? Sa fuga in Mallorca pentru prima ei aventura de-o noapte? Sarah trebuie sa gaseasca solutia cea mai buna!

„Pe cat de amuzanta, pe atat de serioasa… O carte care mi-a placut la nebunie.” Katie Forde

Debby Holt, pasionata actrita amatoare, a visat din copilarie sa devina scriitoare. Dupa ce si-a exersat talentul de povestitoare pe cei cinci copii ai sai si a lucrat o vreme ca profesoara suplinitoare de istorie, The Independent i-a publicat, in 1994, un articol. Ghidul de supravietuire al unei foste sotii este primul ei roman. Ulterior i-au fost publicate alte trei carti: Annie Mays Black Book (2007), The Trouble with Marriage (2008) si Love Affairs for Grown-Ups(2009).

In prezent, locuieste in orasul Bath din sudul Angliei impreuna cu sotul si copiii lor.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter