Enciclopedia pentru elevi

Publicat pe
Enciclopedia pentru eleviEditura Corint Junior anunta aparitia unei serii exceptionale, un adevarat eveniment editorial pentru piata de carte din Romania: Enciclopedia britanica,Enciclopedia pentru elevi, Clasele V–VIII, volumul A

Enciclopedia pentru elevi le promite cititorilor sai o adevarata calatorie initiatica in tainele naturii si ale civilizatiei umane.

Bazandu-se pe lucrarea Britannica Student Encyclopedia, publicata in limba engleza de Encyclop¦dia Britannica, editia in limba romana adauga in cuprinsul sau numeroase articole specifice spatiului geografic, istoric si cultural romanesc, toate informatiile fiind supervizate de reputati specialisti romani din domeniile respective.

Cele 16 volume – dintre care primele 15 vor include articole despre aproximativ 2.300 de subiecte, iar al 16-lea va contine indexul general – vor aparea pe parcursul a mai putin de doi ani, respectiv in perioada 2008–2010.

Pret: 59,90 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter