Florentina Opris (Prima TV) a lansat cartea ”Sport, dieta & vedete”

Publicat pe

„Sport, dietă & vedete”, cartea Florentinei Opris vine in intampinarea celor 7 ani de emisune prezentata cu succes de catre autoare la Prima TV. La lansarea cartii, Florentina a avut bucuria sa aiba alaturi prieteni, vedete si colaboratori.

Florentina Opris imbina intr-un mod excelent informatii pretioase despre sport, alimentatie, dar si despre felul in care se raporteaza la aceste aspecte diverse personaje publice.

Cartea cuprinde trei capitole principale, dupa cum sugereaza chiar titlul: sport unde este subliniat rolul major pe care il are sportul, nu numai in mentinerea unei siluete de invidiat, cât mai ales pentru o viata sanatoasa, dieta – inteleasa nu ca un ansamblu de restrictii, ci ca un echilibru alimentar intre proteine, glucide, lipide, minerale si alte substante vitale pentru organismul nostru, opiniile vedetelor despre miscare si viata sanatoasa in general.

„Imi doresc ca aceasta carte sa fie o prietena la care apelezi atunci cand ai nevoie de un sfat avizat.” a declarat Florentina Opris.

Mai multe informatii gasiti pe www.florentina.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter