Gheorghe Mencinicopschi - Si noi ce mai mancam?

Publicat pe

Gheorghe Mencinicopschi, Si noi ce mai mancam Suntem ceea ce mancam! Acesta este, pe scurt, mesajul cartii Si noi ce mai mancam-Noua ordine alimentara', scrisa de Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, prima dintr-o serie de trei volume ce vor aparea anul acesta.

Doctorul dezvaluie ce inseamna mancarea sanatoasa, dar si alimentele de care trebuie sa ne ferim. Astazi avem aparent o mare diversitate de alimente, dar in realitate hrana noastra este monotona si procesata, o mancare care nu ne hraneste, in schimb ne imbolnaveste si ne ingrasa. Mai mult, toata lumea pare sa se priceapa la mancare, insa trebue sa fim constienti ca o gastronomie practicata fara a detine cunostinte solide de nutritie, mai devreme sau mai tarziu, ne va imbolnavi de maladii grave', a declarat doctor Mencinicopschi.

Cartea lansata de Coreus Publishing poate fi achizitionata de la librariile si chioscurile din toata tara la pretul de 45,90 lei sau direct de pe site-ul www.doctormenci.ro.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter