Gregory David Roberts - Shantaram

Publicat pe

Shantaram', cartea preferata a Madonnei, este cartea lunii august in Diverta.

Crima si pedeapsa, pasiune si credinta, tradare si eliberare sunt cateva dintre igredientele impresionantului roman „Shantaram' ce urmeaza sa fie ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Johnny Depp in rolul principal.

Shantaram Shantaram

Dependent de droguri si evadat dintr-o inchisoare australiana, Lin (pseudonimul autorului) ajunge in Bombay. Traieste in mahalalele murdare, isi deschide o clinica pentru saracii de acolo, invata hindi si marati, se indragosteste, isi face prieteni in India; se lupta chiar cu mujahedinii din Afganistan.

„Shantaram' este o superba poveste despre dragoste, despre viata, dar mai ales despre dragoste de viata. O definitie magistrala a luptei pentru supravietuire. (Grigore Cartianu, Adevarul)

„Putine carti ies in evidenta asa cum o face Shantaram… niciuna, daca nu este captivanta. Povestile mari sunt uneori propria lor rasplata.' The New York Times
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter