Julie Enfield - Istoria secreta a sarutului

Publicat pe

Istoria secreta a sarutuluiEditura Elena Francisc Publishing publica „Istoria secreta a sarutului', de Julie Enfield.

Este sarutul un instinct primar?
Cum influenteaza feromonii pe cine sarutam?
Sarutul frantuzesc provine chiar din Franta?
Animalele se saruta?
De ce este rujul produsul cosmetic cel mai bine vandut in lume?

Pe de o parte meditatie romantica, pe de alta investigatie culturala, Istoria secreta a sarutului' ne ajuta sa intelegem mai bine una dintre placerile lumesti cele mai trainice. Julie Enfield isi poarta cititorii intr-o calatorie in jurul lumii, din perioada preistoriei pana in prezent, surprinzand cele mai fascinante saruturi din arta, literatura, film si fotografie. Ea exploreaza modul in care toate cele cinci simturi intensifica sarutul si dezvaluie chimia deseori surprinzatoare din spatele dorintei. Autoarea e de parere ca „un sarut ne poate spune totul despre iubire'. Pasionanta, penetranta si sexy, „Istoria secreta a sarutului' este atat un ghid nepretuit, cat si un dar perfect din iubire.

Julie Enfield este o jurnalista de talie internationala care scrie pentru reviste precum Flare si Chatelaine. Nascuta la Ottawa, Enfield a trait in Italia aproape zece ani, lucrand alaturi de Versace si Armani in industria modei. Ea isi imparte in prezent timpul intre Venetia si Toronto, unde este director de PR pentru Ports International, si preda jurnalism de revista la Universitatea Ryerson.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter