Michael Chabon - Baieti teribili / Wonder Boys

Publicat pe
Editura Humanitas publica in colectia Raftul Denisei „Baieti teribili' a lui Michael Chabon.

Michael ChabonBaieti teribili / Wonder Boys, unul dintre cele mai faimoase romane de campus, este publicat in peste cincisprezece tari, fiind desemnat in 1995 Best Book of the Year de Publishers Weekly si A Notable Book of the Year de New York Times. Filmul Wonder Boys (2000) ii are ca protagonisti pe Michael Douglas, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. si Katie Holmes si a primit un Golden Globe si un Oscar.

O incursiune plina de neprevazut intr-un campus universitar din Pittsburgh, printre hipsteri razvratiti, Baieti teribili / Wonder Boys este o poveste tragicomica, cu tuse fine de umor negru, in care intamplarile se imbina ca piesele unui lego spre un final exploziv, si totodata o meditatie asupra artei scrisului, inspiratiei si alegerilor pe care fiecare trebuie sa le faca in viata.

„Un roman fara cusur, inventiv si original, cu dialoguri iuti si bine tintite, in care intamplari insolite se succeda intr-un ritm ametitor.” (Publishers Weekly)

Pret in librarii: 35 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter