Mihaela Berciu - Succesul detaliilor

Publicat pe

Mihaela Berciu, Succesul detaliilor„Succesul detaliilor' este cea mai recenta aparitie editoriala a autoarei Mihaela Berciu.

Lansarea oficiala a avut loc in incinta magazinului Ermenegildo Zegna, in prezenta lui. Ion Tiriac – cel care a semnat prefata cartii – si a altor numerosi oameni de afaceri din comunitatile de business din Bucuresti si din tara.

Subintitulat „Cartea tehnica a tinutei masculine', volumul „Sucesul detaliilor' prezinta informatiile intr-un stil concis si bine structurat; pe parcursul celor patru sectiuni, sunt descrise in amanunt toate aspectele unei imagini profesionale impecabile, dublate de exemple, imagini, desene si sfaturi practice.

Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de Association of Image Consultants International (AICI). Este absolventa a programului MBA din cadrul American International University din Londra, in 1996, si a cursurilor de consultanta de imagine ale London Image Institute.

Este si autoare a volumului „Tinuta pentru Succes', primul ghid vestimentar din Romania pentru femei de cariera. Cartea a fost primita cu mare interes in mediul de business din Romania si a devenit in scurt timp numarul 1 in topul Non-Fictiune din lantul de magazine Diverta.

Dar activitatile Mihaelei Berciu nu se limiteaza la domeniul literar-educativ; in decursul ultimilor doi ani, a promovat doua proiecte sociale de mare impact: NATURAL BORN BEAUTIES si 112.

Mihaela Berciu a debutat si in televiziune, incepand din octombrie 2009, cu Imaginea Succesului' – un set de emisiuni informativ-educative difuzate de TVR2 in fiecare joi, de la orele 21.00 (cu reluare sambata dupa-amiaza la 16.30).
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter